SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Philadelphia Eagles – New York Giants: Kotijoukkue pakkovoiton edessä

julkaistu: 25.11.2018 16:31

Eipä olisi ennen kautta uskonut NFC Eastin olevan tasoltaan näin jätettä. Kymmenen ottelun jälkeen Eagles on 4-6 recordilla ja omaa vielä mahdollisuudet playoffeihin. Dallas ja Washington omaavat 6-4 recordin ja joukkueet kohtaavat vielä tällä kaudella. Nyt kuitenkin Eaglesin pitää voittaa.

Eaglesin takakenttä on ollut koko kauden ongelmissa ja nyt sieltä puuttuu pelaajia. Onneksi vastassa on Giants, jonka QB Eli Manning ei ole tällä kaudella vakuuttanut. Vaikka Giants onkin kaksi edellistä ottelua voittanut, ei vastustajat ole olleet kovin tasokkaita.

Eaglesin juoksupuolustus toimii pääsääntöisesti, vaikka se olikin hieman ongelmissa Dallasia vastaan. Nyt vastassa on vikkelä RB Barkley. Eaglesin viime viikkoinen romahdus Saintsia vastaan on nyt takana ja joukkue tietää realiteeti. Jos loppukauden otteluista tulee voittoja, tulee joukkue vielä etenemään playoffeihin.

Helppo ottelu ei ole luvassa, mutta viikonlopun aikana ottelun tasoitus on pudonnut peräti kaksi pistettä. Neljän pisteen voitto rakkaasta divisioonavastustajasta ei poissaoloista huolimatta ole kovinkaan mahdoton temppu. Jos kotijoukkue ei suorita, kausi on lopullisesti ohi.