SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Philadelphia 76ers – Detroit Pistons: Philadelphian kotivire jatkuu
  • Toimitus

Philadelphia 76ers – Detroit Pistons: Philadelphian kotivire jatkuu

julkaistu: 03.11.2018 16:30

Koripalloilun kuninkuusluokassa NBA:ssa harvinaisessa primetime ottelussa kohtaavat Philadelphia 76ers ja Detroit Pistons. Kaikki viisi kotiotteluaan voittaneet Philadelphialaiset yrittävät jatkaa hienoa putkeaan kuuteen otteluun, vierailijoiden yrittäessä katkaista kolmen tappion sarjaa.

Molempien joukkueiden vahvuudet ovat lähempänä korinalusta, kuin kolmen pisteen viivaa. Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Detroitissa jatkoajan jälkeen Pistonsin 133-132 voittoon päättyneessä ottelussa, josta ei tunnetta puuttunut. Blake Griffin käänsi kelloja viisi vuotta taaksepäin ja tiputti hurjat 50 pistettä.

Torstaiyönä Los Angeles Clippersiä vastaan 41 pistettä kasannut Joel Embiid saa vastaansa väkivahvan Andre Drummondin. Drummond lensi suihkuun Detroitissa ennenaikaisesti ja kahdenkeskeinen piikittely on jatkunut siitä asti.

Wells Fargo Centerissä vaikeasti kaadettavissa oleva 76ers on materiaaliltaan moniulotteisempi kuin Pistons. Isokokoinen ja urheilullinen joukkue menee levypalloihin voimalla ja kykenee tehokkaisiin vastahyökkäyksiin.

Vierasjoukkueen ensimmäisessä ottelussa pelastanut Griffinin suonenveto tuskin toistuu ja perustasoltaan paremman 76ersin kotivoitto kestää myös pienen tasoituksen.