SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Peter “dupreeh” Rasmussen samaan CS2-joukkueeseen Magiskin ja Zonicin kanssa? Huhumylly pyörii
  • Juuso
    Syngelmä

Peter “dupreeh” Rasmussen samaan CS2-joukkueeseen Magiskin ja Zonicin kanssa? Huhumylly pyörii

julkaistu: 21.03.2024 13:00

Ennätykselliset viisi major-turnausta CS:GO:ssa voittanut Peter “dupreeh” Rasmussen on Dust2.dk:n mukaan siirtymässä Falconsin CS2-joukkueeseen.

Rasmussen liittyi muutama kuukausi sitten tanskalaiseen Preasy-joukkueeseen. Kevään tärkein turnaus, Kööpenhaminan CS2-major, jäi joukkueelta haaveeksi ratkaisevassa karsintaturnauksessa.

Nyt tanskalaisveteraani on huhujen mukaan liittymässä samaan kokoonpanoon entisen päävalmentajansa, Danny “zonic” Sørensenin ja ex-joukkuetoverinsa, Emil “Magisk” Reifin kanssa.

Rasmussenin siirtohuhua Preasysta Falconsiin tukee se, että Preasy on käyttänyt viime viikon torstaista saakka otteluissaan Rasmussenin sijasta 22-vuotiasta Kristoffer “Kristou” Aamandia.

Reif ja Rasmussen voittivat kolme major-turnausta CS:GO:ssa Astraliksen kokoonpanossa ja viimeisimmän Vitalityn joukkueessa viime vuoden keväällä. Sørensen puolestaan valmensi Rasmussenia kaikissa tämän viidessä major-voitossa.

Natus Vinceren legendaarinen Aleksandr “s1mple” Kostyliev on tällä hetkellä kuukauden mittaisella lainasopimuksella Falconsissa. Siirron toteutuessa Falconsin kokoonpano olisi todennäköisesti Tanskan lipun alla, sillä Reifin ja Rasmussenin lisäksi joukkueessa pelaisi entinen ENCE-kapteeni, Marco “Snappi” Pfeiffer.

Falconsin CS2-majorit jäivät Preasyn tapaan haaveeksi, kun joukkue hävisi sekä FaZelle, Eternal Firelle että AMKAL:ille.

Falcons osallistuu noin kuukauden kuluttua alkavalle ESL Proliigan 19. kaudelle.

Falconsin huhuttu CS2-kokoonpano

  • Marco “Snappi” Pfeiffer
  • Emil “Magisk” Reif
  • Peter “dupreeh” Rasmussen
  • Álvaro “SunPayus” Garcia
  • Pavle “Maden” Bošković

Joukkuetta valmentaa Danny “zonic” Sørensen.

Lähde: Dust2.dk | Kuva: PGL