SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Razer loi pelaajille tarkoitetun purukumin – Lisää keskittymiskykyä ja reaktioaikaa
  • Sauli
    Rautiainen

Razer loi pelaajille tarkoitetun purukumin – Lisää keskittymiskykyä ja reaktioaikaa

julkaistu: 15.09.2020 12:30

Razer tunnetaan lähtökohtaisesti tuotevalmistajana pelaamistarvikkeille, kuten hiirillie, näppäimistöille ja läppäreille. Nyt tunnettu yritys on tehnyt uuden aluevaltauksen, nimittäin luonut pelaajille tarkoitetun purkan yhteistyössä Wrigley’s yrityksen kanssa.

Uuden tuotteen nimi on Respawn. Markkinoinnin mukaan purukumi lisää pelaajien reaktioaikaa ja keskittymistä. Molemmat taidot tärkeitä suosituissa peleissä kuten League of Legends, Fortnite ja CS:GO.

Itse tuote sisältää kofeiinia, b-vitamiinia sekä vihreää teetä. Tuote ei ole ensimmäinen laatuaan; aupasta voi jo nyt löytää kofeiinipurkkaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun vastaavanlainen tuote on brändätty pelaajat mielessä.

Makuja on kolme kappaletta. Respawn tulee vesimelonin, kylmän mintun sekä hedelmäsekoituksen makuisena. Purukumin valmistaja on ilmoittanut, että purkka vastaa useiden pelaajien kysyntään nimenomaan pelaajille tarkoitettuihin ruoka- ja virkistystuotteisiin.

Saa nähdä miten purukumi menee kaupaksi ja mitä muita tuotteita markkinoille tuodaan pelaamisen tullessa yhä suositummaksi ja monipuolisemmaksi. 15 purukumin askin saa ostettua kolmella dollarilla Razerin verkkokaupasta.

Kuva: Razer