SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelitarvikkeet mukaan IKEA-reissulta? – Huonekalujätti ja ASUS aloittavat yhteistyön
  • Niko
    Nikkilä

Pelitarvikkeet mukaan IKEA-reissulta? – Huonekalujätti ja ASUS aloittavat yhteistyön

julkaistu: 16.09.2020 12:30

Pelitarvikkeita valmistava ASUS Republic of Gamers (ROG) ja ruotsalainen huonekaluketju IKEA ovat julkistaneet uuden yhteistyösopimuksensa. Sopimuksen tarkoituksena on tuoda erilaisia pelaamisen oheistuotteita mukaan IKEAn valikoimaan.

“Noin neljännes maailman väestöstä (2,5 miljardia) ovat pelaajia, mutta peliharrastajien tarpeet on tähän asti sivuutettu kotien sisustuksessa. Pelialan nopean kansainvälisen kasvun ja peliharrastajien lisääntymisen myötä IKEA on kiinnostunut selvittämään, kuinka kodin sisustus voi parantaa pelikokemusta ja sitä ympäröivää elämää”, IKEAN tiedotteessa sanottiin.

Kovinkaan tarkkoja tietoja tulevasta mallistosta ei vielä ole saatavilla, mutta IKEA kertoi tavoiteenaan olevan “huokeiden ja ergonomisten pelihuonekalujen sekä lisävarusteiden” suunnittelu, joiden tarkoituksena on “parantaa suorituskykyä ja samalla sulautua kauniiksi osaksi kotia”.

Mallisto tulee sisältämään noin 30 tuotetta. Se julkaistaan ensin Kiinassa vuoden 2021 helmikuussa, jonka jälkeen se saapuu IKEAn muille markkina-alueille lokakuussa 2021.

Lähde: IKEA Kuvalähde: ASUS ROG

Tuoreimmat uutiset: