SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelijätti maksaa kaikille työntekijöille jotka eroavat heti – “Pyrimme kehittämään yritystä”
 • Juuso
  Syngelmä

Pelijätti maksaa kaikille työntekijöille jotka eroavat heti – “Pyrimme kehittämään yritystä”

julkaistu: 13.01.2022 15:30

Valorant ja League of Legends -peleistä tuttu peliyhtiö Riot aikoo maksaa työntekijälle vuosipalkastaan suoraan neljänneksen (25%), mikäli työntekijä päättää nyt erota. Riotin toimitusjohtajan, Nicolo Laurentin mukaan yhtiö ei yritä säästää kustannuksissa vaan kehittää yritystä.

“Pyrimme kehittämään ja kasvattamaan yritystä. Haluamme varmistaa, että meillä on töissä juuri oikeat ihmiset, joista jokainen on toinen toistaan motivoituneimpia.”

Laurent on kirjoittanut blogipostauksen, jossa hän puhuu Riotin viiden vuoden suunnitelmasta. Mikäli työntekijä päättää jatkaa Riotilla erorahatarjouksesta huolimatta, hänen odotetaan sitoutuvan peliyhtiölle ainakin seuraavaksi viideksi vuodeksi. Laurent asettaa blogipostauksessaan seuraavalle viidelle vuodelle viisi päätavoitetta.

  • Ollaan parhaita genressämme: kuunnellaan jatkossakin pelaajia, yllätetään ja ilahdutetaan pelaajia.
  • Vapautetaan fanikulttuuri: luodaan jykevää pelattavuutta, pelitapahtumia, esportsia,  TV:tä, elokuvia, musiikkia, oheistuotteita ja paljon muuta.
  • Kasvatetaan luovuutta ja innovaatiota: mahdollistetaan rohkea, innovatiivinen ja luova suhde työntekijöidemme ja pelaajien välillä.
  • Tehdään peleistä kansainvälisiä: Riotin pelistudioita tullaan sijoittamaan parhaille sijainneille ympäri maailmaa.
  • Kehitetään katsojakokemus uudelleen: jatketaan katsojakokemuksen kehittämistä, jotta katsojat voivat osallistua entistä aktiivisemmin lähetykseen.

Laurentin blogipostauksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Riotin suunnalta odotetaan kuuluvan uusista projekteista tämän vuoden aikana. Esimerkiksi Halo Infiniten johtava kerronnallinen suunnittelija Aaron Linde on vastikään liittynyt Riotiin työskennelläkseen tuntemattoman projektin parissa. Tuntemattoman projektin lisäksi Riot työstää tappelupeliä sekä RPG-peliä.

Työntekijöiden, jotka muuttivat kauemmaksi Riotin toimistoilta COVID-19 -pandemian aikana, odotetaan muuttavan takaisin toimistojen läheisyyteen, mikäli he eivät tartu 25%-erorahatarjoukseen. Laurent suhtautuu sekä lähtijöihin että yhtiöön jääviin työntekijöihin myötämielisesti.

“Kenenkään ei tarvitse tuntea painetta siitä, pitäisikö Riotiin jäädä vai ei. Jokaisen on itse mietittävä mikä on hänelle kaikista paras ratkaisu. Mahtavaa, jos olet innoissasi tulevaisuudesta ja haluat jäädä Riotille. Jos epäröit ja erorahat tekevät lähdöstäsi helpompaa, sekin on täysin ok.”

Lähde: PCGamer

Kuva: Riot

Tuoreimmat uutiset: