SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelicans – Lukko: Jatkuuko vieraiden liito?
  • Toimitus

Pelicans – Lukko: Jatkuuko vieraiden liito?

julkaistu: 11.12.2018 13:38

Liiga-kierroksen ainoassa ottelussa kohtaavat tänään Pelicans ja Lukko. Lukko saapuu otteluun peräti kolmen ottelun voittoputkessa ja se on voittanut virallisella peliajalla viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

Lukko lähtee otteluun lähes samalla kokoonpanolla, mutta puolustaja Jakub Krejcik on Tsekin maajoukkueen mukana EHT-turnauksessa. Tosin samassa joukkueessa on mukana myös Pelicansin kultakypärä Hynek Zohorna, joten kotijoukkue on kärsinyt EHT:sta suuremman menetyksen. Pelicansin kokoonpanosta on myös poissa Antti Tyrväinen, Aleksi Mustonen ja Miihkali Teppo. 

Hyvin Lukko-maalilla torjunut Lassi Lehtinen romahti lauantaina ensimmäisessä erässä ja toiseen erään torjuntavastuun sai Oskari Setänen, joka aloittaa myös tänään. Setänen ei päästänyt viimeisessä kahdessa erässä lauantaina yhtäkään maalia. Pelicans-maalilla aloittaa Juho Olkinuora. Ässiä vastaan neljä maalia päästänyt Jakub Sharek ei ole tänään lahtelaisten kokoonpanossa.

Vaikka Pelicans on parantanut otteitaan ja pelannut kaksi ihan kiitettävääkin ottelua kotiluolassa, ovat joukkueen hyökkäyksen poissaolot turhan suuria. Lukko on tehnyt edelliseen kolmeen peliin peräti 13 maalia, jotka toki kaikki kolme ovat olleet kotiluolassa.

Ottelusta voidaan odottaa parhaassa tapauksessa tiukkaa, mutta Pelicans ei missään tapauksessa ole kotona näin suuri suosikki, että koko peliajalla Lukko ei ottelua voittaisi kerran kahdesta. Tästä syystä 2.20 kerroin on aivan liikaa.