SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcomin joulukalenteri on täällä taas! – Voita tuhansien eurojen arvosta palkintoja
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcomin joulukalenteri on täällä taas! – Voita tuhansien eurojen arvosta palkintoja

julkaistu: 01.12.2022 17:00

Nyt mennään! Vuosi 2022 on tulossa päätökseensä, ja suomalaiselle e-urheiluyhteisölle ja Pelaajatcomille se on ollut valtavan hieno; olemme seuranneet eurheilua sivustolla, Twitch-kanavalla ja sosiaalisessa mediassa enemmän kuin koskaan aiemmin. Perinteiden mukaisesti haluamme kiittää seuraajiamme yhdessä joulupukin kanssa, kun käyntiin polkaistaan Pelaajatcomin joulukalenteri!

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii tänä vuonna Pelaajatcomin Instagramissa ja Twitter-tilillä. Jokaisen luukun takaa löytyy yllätys, sekä hermeettisten kumppaneidemme Pelaajatcom-yhteisölle räätälöimiä palkintoja, kuten älypuhelimia, konsoleita ja pelivälineitä.

24 CS:GO-vinkkiä

Viime vuonna Pelaajatcomin joulukalenterissa tutustuttiin esports-pelien historiaan. Tänä vuonna juhlistamme ainutlaatuista CS-kansaamme 24 vinkillä, joilla voi ilahduttaa ystävää tai satunnaistakynttäkaveria – ja aiheuttaa huutoitkua vastustajissa.

Joulukuun 1.-24. päivä jokaisesta joulukalenteriluukusta paljastuu yksitellen eri CS:GO-vinkki. Kalenterista löytyvät vinkit ovat joko taitoon tai huumoriarvoon kolahtavia pläjäyksiä, ja näet ne Pelaajatcomin somekanavilta huippuselostajiemme Aleksi “ooonraimo” Takkisen ja Arttu “olvari” Hämäläisen turvallisen äänen saattelemina.

Tiesitkö, miten kana otetaan haltuun Infernossa, missä päin karttaa voi pelata ristinollaa ja kuinka osua päähän? Tätä joulukalenteria ei kannata jättää välistä!

Tuhansien eurojen arvosta huippupalkintoja

Pelaajatcomin joulukalenterin yhteydessä tulemme perinteitä kunnioittaen arpomaan yhteistyökumppaneidemme tarjoamia huippupalkintoja. Kaikki viisi palkintoa ovat kenen tahansa voitettavissa ja arvontaan osallistuminen on helppoa.

Joulukalenterin huipputuotteet jaetaan Pelaajatcomin Instagram- ja Twitter-sivuilla. Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee yksinkertaisesti vain seurata Pelaajatcomin Instagram- ja Twitter-tiliä. Parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi, tägää kavereitasi joulukalenteri-julkaisujen kommentteihin.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Pelaajatcomin Instagramista.

Ota siis Pelaajatcomin Instagram– ja Twitter-tili haltuun, ja voit voittaa itsellesi minkä tahansa viidestä (5) arpomastamme huippulaitteesta!

Kuva: Valve