SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcom Stream Team highlights – Unboxataan MSI-tuotteita!
  • PJ

Pelaajatcom Stream Team highlights – Unboxataan MSI-tuotteita!

julkaistu: 25.06.2020 16:05

Kesähelteet ovat parhammillaan ja niin myös Pelaajatcomin Stream Team -jäsenten omat lähetykset. Tavallisten pelistriimien lisäksi saatat törmätä nyt entistä enemmän myös toiminnantäyteisiin IRL-striimeihin.

Huumorilta ei lähetyksissä vältytä, oli kyseessä sitten Miika “monniRS” Sihvosen kaupassakäynti, Emmi “emmi_hakkaa_pleikkaa” Tuimalan uintihetki tai Tero “Teroxzz” Tormonen taidonnäytteet keittiön puolella. Tarjontaa on katsojille joka lähtöön.

Juhannusviikolla nähtiin muiden lähetysten ohessa myös laadukkaiden MSI-tuotteiden unboxaamista ja testaamista. Voit katsoa highlight-koosteen striimeistä allaolevasta videosta (jos video ei näy, katso se täältä):

Teroxzz unboxasi ja kokosi omassa striimissään MSI:n pelituolin. MonniRS otti puolestaan haltuun ja testiin muun muassa Trident X Plus -pelikoneen sekä MAG251RX-pelinäytön. Alla esitellään lyhyesti millaisista MSI:n huipputuotteista oli oikein kyse.

Trident X Plus -huippukone

Tästä kompaktiin vain 10 litran kokoon pakatusta myllystä ei tehoa puutu. Trident X Plus on varustettu kahdeksanytimisellä 9. sukupolven Intel Core i7-9700KF -suorittimella ja siinä on 16Gt:n edestä tehokasta DDR4-keskusmuistia. Nopeaa SSD-tallennustilaa löytyy 1 Tb verran ja ylimääräiseksi tallennustilaksi on varattu myös 2 Tb kovalevy.

Kone on optimoitu pelaamiseen ja siihen asennettu NVIDIA GeForce GTX 2080 Super -näytönohjain takaa peleillesi laadukkaat 4K grafiikat. Tehokas Silent Storm Cooling 3 -jäähdytys pitää huolen siitä, että ylikuumenemiselta vältytään koneen silti pysyessä hiljaisena.

Jos huipputietokoneen hankkiminen kiinnostaa, voit tilata sellaisen itsellesi verkkokaupasta. Lisätietoja ja tarkemmat tiedot koneesta löydät MSI:n omilta tuotesivuilta.

Trident X Plus on räätälöity kovaan pelaamiseen.

 

MAG251RX laadukas pelinäyttö

Kyseinen näyttö on räätälöity sopivaksi e-urheiluturnauksiin. Se on varusteltu huippunopealla 240Hz virkistystaajuudella ja 1ms vasteajalla, jotka takaavat sulavan ja vaikuttavan pelikokemuksen.

Näyttö on kooltaan 24,5” ja sisältää ominaisuuksia, joiden ansiosta silmät eivät rasitu liikaa pitkän pelaamisenkaan aikana. Hyvien varustelujen ansiosta voit muokata näytön juuri sinun pelaamisellesi sopivaksi.

Mikäli olet vailla uutta pelinäyttöä, saat tilattua sen itsellesi kätevästi verkkokaupasta.  Lisätietoja ja tarkemmat tiedot pelinäytöstä löydät MSI:n omilta tuotesivuilta.

MAG251RX-näyttö on tehty pelaamista varten.

MAG CH120 -pelituoli

Tässä tuolissa istuu mielellään myös pidemmän pelituokion. Laadukkaalla pehmusteella varusteltu istuintyyny tekee olon mukavaksi ja ruostumattomasta teräksestä tehty runko ei pääse ruostumaan pitkässäkään käytössä.

Mikäli haluat pelituokioiden välissä käydä makuulle vaakatasoon, onnistuu se 180 astetta taipuvan selkänojan ansiosta. Penkki on varusteltu niska- ja alaselkätyynyllä. Pystyt myös säätämään sekä penkkiä että käsinojia juuri sinulle sopiviksi.

Jos haluat nostaa pelaamisesi uudelle tasolla uuden pelituolin myötä, voit tilata sellaisen itsellesi kätevästi Gigantin verkkokaupasta. Lisätietoja ja tarkemmat tiedot pelituolista löydät MSI:n omilta tuotesivuilta.

MAG CH120 -pelituolin selkänoja taipuu halutessasi myös täysin vaakatasoon.

 

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä MSI:n kanssa.