SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pelaajatcom Series Finalsin toinen päivä ohi – SJ ja KOVA voitokkaina
  • Onni
    Koponen

Pelaajatcom Series Finalsin toinen päivä ohi – SJ ja KOVA voitokkaina

julkaistu: 20.03.2021 23:17

Pelaajatcom Series Spring Finals -turnauksessa pelattiin lauantaina B-lohkon ottelut. Ensimmäinen peli pelattiin jo kello 13:00, ja viimeinen 20:00. Kahdella joukkueella oli mahdollisuus edetä pudotuspeleihin.

Lohko alkoi kamppailulla IQUEn ja EXENin välillä. Ottelu pelattiin paras yhdestä formaatilla, ja kartaksi valikoitui Vertigo. Kartta oli todella tasainen, ja se eteni lopulta toiselle jatkoajalle ennen kuin EXEN onnistui voittamaan erin 22-19.

Toisessa ottelussa kohtasivat lohkon ennakkosuosikit SJ ja KOVA. Karttana oli tällä kertaa Inferno, ja KOVA vei ensimmäisen puoliskon luvuin 10-5. SJ ei onnistunut voittamaan yhtäkään kierrosta terroristina, ja KOVA voitti kartan 16-5.

Voittajien ottelussa kohtasivat siis EXEN ja KOVA. Karttana toimi jälleen Vertigo, ja EXEN aloitti kartan vahvalla 10-5 johtoasemalla. Toisella puoliskolla EXENin pakka sekosi kuitenkin täysin. KOVA voitti kartan 16-12 ja eteni turnauksen pudotuspelivaiheeseen.

Seuraavana vuorossa oli häviäjien ottelu, jossa kohtasivat IQUE ja SJ. Tällä kertaa formaatti oli paras kolmesta, ja ottelun häviäjä putosi turnauksesta. IQUE valitsi ensimmäiseksi kartaksi Infernon, ja SJ valitsi Nuken. Kolmas kartta oli Mirage. SJ hallitsi Infernoa täysin ja voitti sen 16-6, ja tasaisessa Nukessa SJ onnistui voittamaan 16-13. Sarja päättyi 2-0 ja IQUE putosi turnauksesta.

Päivän viimeinen ottelu pelattiin EXENin ja SJ:n välillä. Kartoiksi valikoituivat Nuke (SJ), Train (EXEN) ja Mirage. SJ voitti Nuken kevyesti luvuin 16-6, ja he voittivat myös EXENin valinnan Trainin 16-12. SJ eteni lohkon toisena joukkueena pudotuspeleihin.

Turnauksen pudotuspelit pelataan huomenna sunnuntaina seuraavin aikatauluin:

HAVU vs KOVA kello 13:00

hREDS vs SJ kello 16:00

Ottelut voi katsoa suorana lähetyksenä Twitch-kanavaltamme.

Kuvalähde: KOVA

Tuoreimmat uutiset: