SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Pelaajatcom näyttää Pariisin CS:GO-majorit!
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom näyttää Pariisin CS:GO-majorit!

julkaistu: 20.01.2023 13:00

Hermetiaa! Suomen suurin e-urheilutoimija Pelaajatcom näyttää BLAST.tv Paris MajorCS:GO-turnauksen Twitch-kanavallaan pelikuva suorana ja ottelut suomeksi selostettuna. Majoreiden lähettäminen on osa Pelaajatcomin ja maailman suurimpiin turnausjärjestäjiin kuuluvan BLASTin vuoden 2023 yhteistyötä, johon kuuluu lisäksi BLAST Premier -turnaussarjan näyttäminen kokonaisuudessaan.

Majorit ovat BLASTin ensimmäiset, ja niitä on odotettu CS-yhteisön puolesta pitkään, sillä tapahtumajärjestäjä on tunnettu timanttisesta tuotantolaadustaan. Pariisin turnauksesta odotetaan myös kilpailullisesti CS-historian parhaimpia, sillä ylivoimaista, muiden pelitapaa määrittelevää joukkuetta CS:GO:ssa ei tällä hetkellä ole. Lisäksi suomalaisittain riittää jännitettävää, kun Aleksi “Aleksib” Virolaisen Ninjas in Pyjamasin kanssa parhaimpien tiimien TOP30-maailmanlistalle on vastikää noussut kokonaan suomalainen joukkue HAVU.

Kahdesti vuodessa järjestättävä major-turnaus on Counter-Strike: Global Offensive -pelin arvostusluokituksen kärjessä arvokkaimpana tapahtumana, ja on ainoa, jossa pelinkehittäjä Valve on mukana. Turnaus on kilpailulliselta tasoltaan kisakalenterin kovin, mutta myös tasavertaisin:  Automaattisesti mikään joukkue ei ole mukana, vaan kaikkin amatööreistä ammattilaisiin tulee läpäistä karsinnat.

BLAST piti tiedotustilaisuuden majoreista Eiffel-tornissa tammikuussa.

 

Parhaimmat joukkueet (kuten NAVI, G2, Faze, NIP, Heroic, …) aloittavat suoraan RMR-karsintaturnauksesta (pelataan huhtikuun 3.-9. päivä), joka Euroopan osalta pelataan Tanskassa, Aasian osalta Mongoliassa ja Amerikoiden osalta Meksikossa. Karsintaturnauksesta etenee kolmella voitolla Pariisin majoreille, ja kolmella häviöllä jää ulos.

Avointen karsintojen kautta kuka tahansa voi edetä RMR-turnaukseen. Sitä kautta myös suomalaisjoukkueet kuten HAVU, JANO ja Conquer taistelevat paikasta jatkoon. Pelaajatcom näyttää majoreiden lisäksi RMR-turnauksen sekä suomalaisten avointen karsintojen otteluita Twitch-kanavallaan.

Pariisin pääturnaus pelataan toukokuun 8.-21. päivä, ja se tulee olemaan kaksi viikkoa kestävä, valtava Counter-Strike-juhla.  Pelaajatcomin pääkumppanina majoreilla toimii Gigantti. Live-lähettämisen lisäksi, yhdessä tämä parivaljakko tulee luomaan turnauksen ympärillä hermeettistä sisältöä, erilaisia tapahtumia sekä Gaming-erikoistarjouksia Suomen CS- ja esports-kansan iloksi – Ole siis kuulolla läpi kevään meidän kanssamme lähestyessämme Pariisia!

Lisätietoja ja päivityksiä majoreista julkaistaan Pelaajatcomin sivuilla. Itse ottelut löytyvät tutusta ja turvallisesta osoitteesta, eli Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Pidetään yhdessä paras major-turnaus kuunaan!