SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pelaajatcom ja Yle näyttävät CS:GO:n viimeiset majorit yhdessä
  • Toimitus

Pelaajatcom ja Yle näyttävät CS:GO:n viimeiset majorit yhdessä

julkaistu: 01.04.2023 12:00

Pelaajatcom näyttää Counter-Strike: Global Offensiven viimeiset majorit ja niitä edeltävät RMR-karsinnat yhdessä Yleisradion kanssa.

BLAST.tv Paris Major järjestetään Ranskan pääkaupungissa Pariisissa toukokuussa. RMR-karsinnat, joiden kautta majoreiden joukkueet ratkaistaan, alkavat jo ensi viikolla. Majorit ovat viimeiset, sillä seuraavat maailmanmestaruuskisat pelataan uudella CS-versiolla.

Ottelut on jaettu siten, että Pelaajatcom ja Yle kumpainenkin näyttävät suorana puolet majoreiden karsintojen, lohkovaiheen ja pudotuspelien otteluista. Yle näyttää lisäksi loppuottelun.

Lisäksi aina kun majoreiden tai RMR-turnauksen aikana on samanaikaisesti kaksi ottelua käynnissä, näkyy toinen otteluista Yle Areenasta ja Yle E-urheilun Twitch-kanavalta, toinen Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

CS:GO:n viimeisissä maailmanmestaruuskisoissa suomalaisittain suurimmat odotukset ovat Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtamassa Ninjas in Pyjamas -joukkueessa, sekä suomalaisorganisaatio ENCEssä, jonka valmentajana toimii Eetu “sAw” Saha. Ylen ja Pelaajatcomin yhteistyön myötä näitä suomalaistarinoita ja upeaa CS:ää pääsee nauttimaan ikimuistoisella tavalla lähetysajasta tinkimättä, viimeisen kerran CS:GO:n historiassa.

Lisätietoa ottelujaosta Ylen sivuilta.