SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcom ja pelivälinevalmistaja Xtrfy yhteistyöhön!
  • Toimitus

Pelaajatcom ja pelivälinevalmistaja Xtrfy yhteistyöhön!

julkaistu: 27.10.2021 16:00

Pelaajatcom ja pelivälinevalmistajien eliittiin kuuluva Xtrfy ovat ryhtyneet yhteistyöhön. Kumppanuuden myötä Pelaajatcomin yhteisö pääsee nauttimaan hermeettisistä tapahtumista ja arvonnoista.

Xtrfy on varmasti monille pelaajille tuttu. Yritys luo ammattilaistason pelivälineitä yhteistyössä maailman parhaimpien pelaajien kanssa. Tuotteiden sydämenä toimii toimivimmaksi todettu teknologia ja kaikkein tärkein ominaisuus kaikista: kokemus.

Kaikki Xtrfy tuotesuunnittelu tehdään Skånessa, Ruotsissa, jossa Xtrfy on pistetty pystyyn vuonna 2013. Vuosien aikana yritys on tehnyt yhteistyötä esports-nimien kuten Ninjas in Pyjamas ja ENCE kanssa.

Xtrfy tarjoaa toimivuuden lisäksi Designin kärkeä.

 

Xtrfyn fokus on nykyisissä tuotteissa edelleen suorituskyvyssä, mutta sen rinnalla yritys pyrkii tekemään ammattilaistason pelivälineistä ilmeikkäämpiä. Jokainen uusi tuote tulee useassa eri tyylissä ja mallissa markkinoille, mahdollistaen pelaajien rakentaa täydellisesti itselleen sopivan yhdistelmän.

“Olemme iloisia siitä, että ryhdymme yhteistyöhön Pelaajien kanssa ja pääsemme järjestämään siistejä aktiviteetteja yhteisölle. Toivomme että olette yhtä innoissanne”, kertoo Johan Wältare, Regional Sales Manager at Xtrfy.

Voit tutustua Xtrfy-tuotevalikoimaan tarkemmin täältä ja seurata heidän Instagram-tiliään täältä.

Tuoreimmat uutiset: