SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcom ja Kitchen Joy syventävät yhteistyötä
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom ja Kitchen Joy syventävät yhteistyötä

julkaistu: 21.12.2021 16:00

Pelaajatcom ja Kitchen Joy syventävät yhteistyötään ensi vuodelle. Kitchen Joyn tuotteet voit tunnistaa heidän Thaimaalaista makumaailmaa tavoittavista kana- ja vegekuutioistaan, jotka löytyvät joka kaupan pakkasosastolta. Näiden aterioiden nopeus ja helppous on myös Olvarin salaisuus saada ravitsevaa sapuskaa “paras kolmesta” -ottelun tauolla.

“Pelaajatcom on kasvanut tavoittamaan pelaajia, harrastajia ja seuraajia, jotka osuvat myös Kitchen Joyn kohderyhmään. Tuotteemme kiinnostavat varmasti pelaajia: niitä on helppoa ja siisti syödä ja ne säilyvät tuoreena pakkasessa – vain viiden minuutin mikrotuksen päässä valmiista ruoasta”, kertoo Kitchen Joyn markkinointipäällikkö Kaisa Kiintonen.

Yhteistyö Kitchen Joyn kanssa toteutetaan uudella lähetyskonseptilla Olvarin Spelit -idean ympärille. Konsepti keskittyy kaikille avoimeen ja rentoon pelaamisen Pelaajatcomin ja selostajamme Arttu “Olvari” Hämäläisen kanssa suorassa lähetyksesä. Pelailun ohessa arvotaan Kitchen Joyn palkintoja ja jutustellaan seuraajien kanssa.

Tammikuusta alkaen järjestämme kaksi kertaa kuukaudessa Olvarin Spelit -lähetyksen Kitchen Joyn tukemana. Vuoden ensimmäinen puolisko huipentuu kesäkuussa, kun arvomme tuhannen euron arvoisen peliviikonlopun Pelaajatcomin studiolle, jonne ruoat tarjoaa Kitchen Joy.

“Löysimme nopeasti yhteisymmärryksen Pelaajatcomin kanssa tavoitteista. Spelit formaatti sopii hyvin rentoon ja huumorintajuiseen tyyliimme. Speleissä kaikki yhteisön jäsenet pääsevät osallistumaan matalalla kynnyksellä niin pelaamiseen kuin katsomiseen”, Kiintonen summaa.

“On ilo päästä tarjoamaan lähetyksiin Kitchen Joyn tuotepalkintoja, huppareita ja merchiä!”

Pelaajatcomin toimitusjohtaja Alex Hytönen on niin ikään yhteistyöstä mielissään.

“On hienoa, että Kitchen Joy haluaa tehdä meidän kilpapelaamisen rinnalle myös kaikille avointa ja rentoa peliohjelmaa ja uskomme heidän brändinsä sopivan Olvarin Spelit -konseptiin täydellisesti, koska niin Kitchen Joy tuotteet, kuin itse Olvarin Spelit -sarjakin ovat matalan kynnyksen tuotteita ja kaikille pelaajille sopivia”, Hytönen avaa.

“Kumppanuudet rakennetaan meillä aina räätälöidysti, jossa toteutustapa, -sisällöt ja -tavoitteet ovat aina uniikit, niin kuin kumppanimmekin ovat. Emme lätki laitamainoksia, vaan rakennamme aitoja tarinoita kumppaneidemme ympärille, jotta he pääsisivät luontevasti ja aidosti mukaan kotimaiseen e-urheilun ja pelaamiseen maailmaan.”

Olvarin Spelit by Kitchen Joy alkaa aivan pian Pelaajatcomin Twitch-kanavalla, tervetuloa mukaan!