SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcom ja G2 yhteistyöhön! Näin nappaat itsellesi palkintoja
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom ja G2 yhteistyöhön! Näin nappaat itsellesi palkintoja

julkaistu: 28.01.2022 14:00

Historiallinen CS:GO-siirto tapahtui heti vuoden alussa, kun Aleksi “Aleksib” Virolainen siirtyi G2:n pelinsisäiseksi johtajaksi. G2 on viime majoreiden finalisti ja kuuluu CS:GO-joukkueiden kärkinimiin. Aleksib:n, Ilya “m0NESY” Osipovin ja Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniamin lisäyksen myötä G2 lähtee tavoittelemaan pykälää korkeammalle: maailman parhaimmaksi CS-joukkueeksi.

Lue lisää: Aleksi “Aleksib” Virolainen liittyy G2:n CS:GO-kokoonpanoon!

Kokoonpanomuutos on suomalaiselle CS-yhteisölle ilonaihe ja ylpeys ja siksi Pelaajatcom on lyönyt kättä päälle G2:n kanssa juhliakseen yhdessä yleisön kanssa.

Yhteistyömme myötä Pelaajatcom jakaa striimeissään G2:n pelipäivien aikana aina yhden joukkueen fanituotteen katsojille. Tuotteet ovat G2:n uusinta mallistoa ja sisältävät koko joukkueen – kuten Aleksib:n ja Nikola “⁠NiKo⁠” Kovačin – signeerauksen.

Ensimmäinen mahdollisuus voittaa on tänään kello 16:00 alkaen, kun G2:n uusi joukkue debytoi kokoonpanollaan Blast Premier Spring Groups -turnauksessa. Tuote on mahdollista voittaa G2:n päivän ensimmäisessä ottelussa tai myöhemmissä, ole siis tarkkana ja valppaana. Näet Blast-ottelut suorana seuraavan viikon ajan Pelaajatcomin Twitch-kanavalta ja vain sitä katsomalla voit voittaa tuotteita.

Fanituotteiden jakamisen lisäksi Pelaajatcom tarjoaa uniikkeja -10 prosentin erityisdiilejä G2:n verkkokauppaan koodeilla, joita julkaistaan aina yksi uusi per G2:n pelipäivä. Löydät päivän koodin aina Twitch-kanavaltamme, eli kannattaa olla nopeana paikalla.

“”On ollut hienoa nähdä suomalaisten positiivinen reaktio Aleksin siirtoon, joten halusimme kiittää faneja tuesta tämän Pelaajat.com yhteistyön kautta”, G2:n esportsmanageri Julius Ylänne kommentoi yhteistyötä.

Myös Pelaajatcom on mielissään.

“Mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä yhden maailman johtavan esportsorganisaatio G2:n kanssa. Odotamme vuodelta paljon, ja tärkeä osa sitä on suomalaiselle CS-yleisölle takaisin antaminen”, kommentoi Pelaajatcomin operatiivinen johtaja Juho Salminen.

G2 kohtaa Complexityn tänään kello 16:00 alkaen Blast Premier Spring Groups -turnauksessa. Illalla joukkue pelaa vielä useamman muun pelin samaisessa tapahtumassa. Tule seuraamaan niitä kaikkia Pelaajatcomin Twitch-kanavalle ja voita samalla itsellesi signeerattu G2:n fanituote. Ota myös Pelaajatcomin yhteisölle räätälöity päivän uniikki alennuskoodi haltuun.

G2:n kokoonpano:

  • Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač
  • Nikola “⁠NiKo⁠” Kovač
  • Audric “⁠JaCkz⁠” Jug
  • Ilya “⁠m0NESY⁠” Osipov
  • Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen
  • Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam (valmentaja)