SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajatcom ja Finesports yhteistyöhön – Osallistu hermeettiseen Call of Duty: Warzone turnaukseen!
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom ja Finesports yhteistyöhön – Osallistu hermeettiseen Call of Duty: Warzone turnaukseen!

julkaistu: 17.09.2021 12:00

Pelaajatcom ja suomalainen turnausjärjestäjä Finesports ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja järjestävät lokakuun ensimmäisenä päivänä (1.10.) Call of Duty: Warzone -turnauksen. Peli-ilon lisäksi voit voittaa turnauksesta jopa 2000€ edestä palkintoja. Ilmoittautuminen on kaikille avoin ja sen voi tehdä tämän linkin takaa. Ole nopea, sillä paikat menevät nopeasti!

Finesports on rehti toimija Suomen esports-yhteisössä:

“Meidän tiimi on syntyny halusta ja intohimosta kehittää suomalaista eurheilua turnausten, tapahtumien ja pelivalmennuksen kautta. Me halutaan tuoda kilpapelaaminen lähelle peruspelaajia ja madaltaa kynnystä harrastuksen ja e-urheilun välillä.

Meidän arvot kohtaa Pelaajat.comin kanssa todella hyvin ja tän takia halutaankin lähteä yhteistyön kautta kehittämään meille molemmille tärkeitä tavoitteita. Turnausten kautta me halutaan luoda rehtejä kilpailuasetelmia harrastepelaajille”, Finesports jakaa.

Call of Duty: Warzone -turnauksen formaatti on seuraava:

  • Turnauksessa pelataan neljä (4) erää kolmen pelaajan tiimeissä (trio)
  • Pelimuoto: Battle Royale
  • Pisteet lasketaan jokaisesta erästä ja kolme parasta tiimiä palkitaan

Palkinnot turnaukseen tarjoaa Gigantti ja ne ovat arvoltaan yhteensä 2000€. Potti jakautuu seuraavasti turnauksen aikana parhaiten pisteitä saaneiden kesken:

  1. 1200€ Gigantin lahjakortti
  2. 600€ Gigantin lahjakortti
  3. 200€ Gigantin lahjakortti

Yhden päivän aikana (1.10.) järjestettävän turnauksen voit katsoa kokonaisuudessaan Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Selostajana toimii Arttu “Olvari” Hämäläinen ja striimi lähtee käyntiin kello 16:45.

Lisätietoja turnauksesta ja sen säännöistä löydät Finesportsin sivuilta. Muista seurata Finesportsia heidän sosiaalisen median kanavillaan ajankohtaisien päivityksien suhteen.

Tuoreimmat uutiset: