SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Pelaajat Nordic Masters Spring 2022 avauspäivä pelattu
  • Juuso
    Syngelmä

Pelaajat Nordic Masters Spring 2022 avauspäivä pelattu

julkaistu: 18.03.2022 22:59

Karsintaturnauksena kevään BLAST Showdowniin toimiva Pelaajat Nordic Masters Spring 2022 pelattiin tänään A-lohkon osalta päätökseen. Lohkossa pelasi suomalaisjoukkue KOVA. Muut A-lohkon joukkueet ovat DREAM, 777 ja Copenhagen Flames.

Turnauksen lohkovaiheessa käytetään GSL BO1 -formaattia, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että kahdella voitolla on pudotuspeleissä. Turnauksessa pelataan kaksi lohkoa, joista molemmista kaksi parasta etenee turnauksen pudotuspeleihin.

Kovaa suorittamista suomalaisilta

Suomalaisjoukkue KOVA kaatoi avausottelussaan norjalaisen 777:n Ancientissa pelatussa ottelussa 16–7. Toisessa avausottelussa maailmanlistan 17. joukkue joutui yllättävän ahtaalle, kun se voitti sijalle 127 listatun DREAMin vain niukasti 16–14 Vertigossa.

Voittajien ottelussa kohtasivat KOVA ja Copenhagen Flames. Ottelu pelattiin Ancientissa. Tuon ottelun voittaja varmisti ensimmäisenä paikkansa pudotuspeleissä. Suomalaisten harmiksi Copenhagen Flames voitti ottelun niukasti 16–14.

Häviäjien ottelussa DREAM pudotti norjalaiset jatkosta, kun 777 taipui Nukessa lukemin 16–8.

Lopulta toisen pudotuspelijoukkueen A-lohkossa ratkaisivat KOVA ja DREAM. Miragessa pelattu ottelu oli suomalaisjoukkueelle Copenhagen Flames -ottelun tapaan tiukka, mutta tällä kertaa suomalaisten hyväksi. 16–14 voitto DREAMista ja paikka turnauksen pudotuspeleihin.

A-lohkon paras pelaaja oli upeasti KOVAn Jarkko “Spargo” Rahja, joka pelasi päivän 1.53 ratingilla. Seuraavaksi parhaalla, DREAMin Hjalte “GiZM0” Lunden-Fagervoldilla oli 1.27 rating.

Lauantain B-lohko

Turnaus jatkuu lauantaina, kun B-lohko pelataan päivän aikana. Tuolloin tulessa ovat Dignitas, Hellslayers, ECSTATIC ja DUSTY. B-lohko noudattaa samaa kaavaa kuin A-lohko.

Nordic Mastersin pääkumppani DNA 5G mahdollistaa pelaamiselle vakaat ja viiveettömät yhteydet. Kun yhteydet ovat nopeat ja toimivat, voi keskittyä täysillä pelaamiseen. Tutustu dna.fi/5G