SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaajat.com x UKKO.fi – Voita unelmien pelimatka Kölniin!
 • Toimitus

Pelaajat.com x UKKO.fi – Voita unelmien pelimatka Kölniin!

julkaistu: 15.02.2022 11:00

No nyt! Ukko.fi tarjoaa mahdollisuuden Pelaajatcomin yhteisölle päästä ikimuistoiselle matkalle Kölnin CS:GO-huipputurnaukseen. Artikkelin lopusta löytyvien sääntöjen avulla voit osallistua arvontaan ja lähteä kesäkuussa seuraamaan vuoden suurimpiin kuuluvaa eurheilun juhlaa.

Reissun tarjoaa suomalainen yrittäjyyspalvelu Ukko.fi, jonka avulla yksityishenkilö voi laskuttaa omista töistään ilman omaa yritystä. Ukon kautta esimerkiksi e-urheilija tai striimaaja voi laskuttaa palkintorahoja tai yhteistyökumppaneita ilman omaa firmaa.

“Pelaajat.comin yhteistyöllä haluamme olla mukana eurheilu-skenessä ja tukemassa suomalaista yrittelijästä tekemistä. Eurheilun seuraajissa on paljon osaavia, yrittäjähenkisiä ihmisiä, joista varmasti tulee tänä vuonna ja tulevaisuudessa itsenäisiä yrittäjiä”, kertoo Ukko.fi:n markkinointipäällikkö Mika Lindholm.

“Nyt kun olemme tuoneet markkinoille kevytyrittäjyyden lisäksi palveluita myös toiminimille, uskomme että UKKO.fi on nyt ja tulevaisuudessa monelle kätevää ja turvallinen tapa ansaita joko yrityksellä tai ilman yritystä.”

Mikä Köln?

IEM Cologne 2022 (Intel Extreme Masters Season XVII – Köln) on yksi arvostetuimmista mestaruuskilpailuista, joita ESL järjestää Counter-Strike-vuoden kilpailukalenterissa. Areenan edessä pelaavat maailman parhaimmat joukkueet kuten NAVI, G2 (Aleksi “Aleksib” Virolainen), FaZe ja Vitality. Mestaruustittelin lisäksi palkintorahan määrä on perinteisesti ollut 1 000 000 dollaria.

Arvonnan voittaja pääsee Pelaajatcomin järjestämälle palkintomatkalle pe 15.–su 17.7. Palkinto sisältää lennot, majoitukset ja 3 päivän fiinaliviikonlopun liput IEM Kölniin voittajalle + 1 avecille. Matkaisäntänä toimii Arttu ”Olvari” Hämäläinen.

“Sloganimme on  että aina kannattaa yrittää. Uskomme siihen.  Jokainen osaa jotain mistä voi tienata, siksi aina kannattaa yrittää.  Haluamme kannustaa ihmisiä miettimään omaa polkuaan ja siksi myös lähetämme pari yrittelijästä ihmistä kohti Köniä Olvarin kanssa ja kuulemaan häneltä, kuinka omasta intohimostaan voi ansaita”, Lindholm summaa.

Täyttämällä lomakkeen painamalla tästä, olet mukana arvonnassa. Arvomme kaikkien osallistuneiden joukosta voittajan.

Arvonnan säännöt:

 • Arvonnan järjestää Pelaajat.com
 • Arvontaan osallistuvat kaikki 17.6.2022 mennessä UKKO.fi-svuilla olevan lomakkeen täyttäneet täysi-ikäiset ja täysivaltaiset henkilöt.
 • Arvonnan voittaja pääsee Pelaajat.comin järjestämälle palkintomatkalle pe 15.–su 17.7. Palkinto sisältää lennot, majoitukset ja 3 päivän fiinaliviikonloput liput IEM Kölniin voittajalle + 1 avecille. Matkaisäntänä toimii Arttu ”Olvari” Hämäläinen.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
 • Voittajan arvonta suoritetaan 17.6.2022 mennessä SLP Groupin toimesta.
 • Arvontaan eivät voi osallistua SLP Group Oy:n työntekijät tai Pelaajat.comin työntekijät.
 • Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian arvonnan jälkeen.
 • Voittajien on annettava SLP Group Oy:n pyytämät tiedot 20.6.2022 mennessä lunastaakseen palkintonsa. Muussa tapauksessa voittaja voi menettää palkinnon.
 • Voittaja vapauttaa SLP Group Oy:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta, käyttämisestä tai lunastamatta jättämisestä.
 • SLP Group Oy ei vastaa teknisistä ongelmista, jotka voivat estää arvontaan osallistumisen tai palkinnon lunastamisen.
 • SLP Group Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.
 • Arvontaan osallistuneiden yhteystietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoitukseen.
 • Käytetyt sosiaalisen median kanavat eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.