SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelaaja nukkui pommiin 400 tonnin turnauksesta – Call of Duty: Warzone -duo hajoaa
  • Saara
    R

Pelaaja nukkui pommiin 400 tonnin turnauksesta – Call of Duty: Warzone -duo hajoaa

julkaistu: 25.11.2021 12:00

Marraskuun World Series of Warzone -turnauksessa 75 duojoukkuetta mittelöi aulassa 300 000 Yhdysvaltain dollarin palkintoa tavoitellen. Lopuksi kaikki 150 pelaajaa saivat kisailla soolona 100 000 dollarista. Suurten summien karkelot siis.

Muiden parivaljakkojen lämmitellessä juuri ennen kilpailua Charlie ‘MuTeX‘ Saouma etsiskeli kiireisesti pelitoveriaan. Kellon lähestyessä uhkaavasti iltapäiväkolmea eli lähtölaukausta Rasim ‘Blazt‘ Ogresevicia ei näkynyt missään.

Sen paremmin Blaztia kuin tämän tyttöystävääkään ei saatu ahkerasta soittelusta huolimatta kiinni, joten lopulta MuTeXin oli pakko pelata ensimmäinen ottelu yksin. Myöhemmin hänelle nimitettiin organisaation hyväksymä varapelaaja loppupelin tiimikaveriksi.

Turnauksen puolivälin paikkeilla Blazt antoi kuulua itsestään – vedettyään hirsiä viisitoista tuntia!

Tapahtumien kulku on nähtävissä twiiteissä. Juuri pelin alkaessa MuTeX ilmaisi turhautumistaan kaksikon toisen puoliskon ollessa teillä tietymättömillä kun pitäisi pelata isoista rahoista. Yli tuntia myöhemmin Blazt twiittasi heränneensä pikku nokosiltaan.

MuTeXilla ei tietenkään ollut mitään mahdollisuuksia turnauksessa, sillä varaparin kanssa ei mitenkään voi päästä samalle tasolle kuin yhteen hitsautuneena peliparina. Myöhemmin hän ilmoitti Twitterissä kuivasti, että etsii uutta paria.

Monen sympatiat ovat Blaztinkin puolella, varsinkin koska hänellä on muutaman kuukauden ikäinen vauva, jollainen tunnetusti voi aiheuttaa unelle rytmihäiriöitä. Blazt itse ilmoitti, ettei lapsukaisella ollut tapahtuneeseen osaa eikä arpaa, vaan ettei hän itse ollut asettanut herätyskelloa päälle. Hän ei vain ollut olettanut nukkuvansa viittätoista tuntia putkeen.

Lähde: Dexerto
Kansikuva: Activision/Pexels

Tuoreimmat uutiset: