SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
PEL -liiga lähenee loppuaan – Kolme suomalaista mukana kärkikahinoissa
  • Wille
    Turunen

PEL -liiga lähenee loppuaan – Kolme suomalaista mukana kärkikahinoissa

julkaistu: 17.06.2019 10:20

Pubg:n PEL – liigan viides peliviikko alkoi perjantaina. 12 ottelun viikonloppu piti sisällään taas vaihtelevasti voittajia, jonka ansiosta sarja säilytti mielenkiintonsa sen lähetessä loppuaan.

Anssi “MXEY” Pekkosen edustama Faze Clan aloitti vahvasti. Joukkue onnistui perjantaina nappaamaan molemmat Miramar – kartassa pelatut ottelut nimiinsä.

 

Erangel – kartassa pelatut kaksi seuraavaa ottelua eivät tuoneet suomalaisittain sen enempää ilonaiheita perjantaille. Pienoisena yllätyksenä tosin voitiin pitää putoamisuhan alla olevan Reciprocityn voittoa Erangelissa.

Lauantaina saatiin lisää vahvaa suomalaispanosta kun Jere “Jembty” ja Samu “Sambty” Kauppisen edustama Team Liquid porhalsi voittoon päivän toisessa Miramarissa.

Myös sarjan kahdesta suomalaiskokoonpanosta toinen eli Winstrike esiintyi pirteästi ollen kahdessa ottelussa kolmen parhaan joukossa ja vahvistaen asemaansa keskikastissa 25 pisteellä.

Erityisesti Winstriken Joona “Nookie” Narvanen ja Olli “Tiikzu” Saarikoski olivat kovalla pelipäällä lauantaina.

Sunnuntaina Team Liquid jatkoi vahvaa tekemistään sijoittuen kärkitrioon kahdesti, joukkueen pelaajista Samu Kauppinen oli viikonlopun näkyvin suomalaispelaaja nakuttaen 21 frägiä ja 19 tiputusta.

Encen tilanne alkaa olla kääntymässä tukalaksi. Ensimmäisen vaiheen voittanut suomalaisnelikko ei ole saanut toisessa vaiheessa peliään kulkemaan oikein millään tavalla ja tällä hetkellä joukkue on putoajan paikalla sijalla 13.

Edellä olevaan M19 – joukkueeseen on matkaa 15 pistettä, mutta muu keskikasti alkaa jo karata kauemmas.

Sarjan kärkipää on tasainen ja myöskin suomalaisittain mielenkiintoinen sillä Team Liquid on sijalla kolme ja Faze sijalle neljä. Toisena oleva G2 on 4 pistettä Liquidia edellä ja koko kolmikko on vain 5 pisteen sisällä.

Kärkipaikkaa pitävä Natus Vincere on 29 pisteen karkumatkalla kolmikosta.

PEL – liiga jatkuu ensi perjantaina.

Media : PEL, Liquipedia, Ence