SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
PashaBiceps: “Yksi Mersu tuhosi legendaarisen Virtus.Plown.”
  • Juuso
    Syngelmä

PashaBiceps: “Yksi Mersu tuhosi legendaarisen Virtus.Plown.”

julkaistu: 03.02.2022 16:25

Vuodesta 2014 vuoteen 2018 yhdessä pelannut puolalainen Virtus.Pron CS:GO-kokoonpano on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista ja menestyneimmistä joukkueista. Joukkue voitti historian toisen CS:GO-majorturnauksen kotiyleisön edessä Puolan Katowicessa 2014. Joukkueessa pelasivat Wiktor “TaZ” Wojtas, Filip “NEO” Kubski, Jarosław “pashaBiceps” Jarząbkowski, Paweł “byali” Bieliński ja Janusz “Snax” Pogorzelski.

Joukkueen taso vaihteli, mutta se pysyi yhdessä neljän vuoden ajan. Kun joukkue sai koneensa käyntiin, sitä pidettiin pysäyttämättömänä. Joukkue sai lempinimen “Virtus.Plow”. ‘Plow’ on englantia ja tarkoittaa ‘auraa’. Joukkue ikään kuin aurasi kaikki vastustajat tieltään, kun peli kulki hyvin.

Yksi Mersu tuhosi joukkueen

Kanał Sportowyn videopodcastissa vieraana ollut pashaBiceps kertoi tapahtumasta, joka tuhosi legendaarisen joukkueen. PashaBicepsin mukaan tapaus tapahtui vuonna 2017, juuri ennen DreamHack Masters Las Vegas 2017 -turnausta.

Virtus.pron perustaja, Anton “Sneg” Cherepennikov, lupasi tuolloin joukkueelle, että yksi pelaajista tulee saamaan Mercedes-Benz E-Classin, mikäli joukkue voittaa turnauksen. Kuinka ollakkaan, puolalaiset voittivat finaalissa SK Gamingin karttavoitoin 2–1. Voiton myötä TaZ sai uuden Mersun.

Muut pelaajat eivät olleet valintaan tyytyväisiä ja eripuraa alkoi syntyä. PashaBiceps ei syyttänyt videopodcastissa organisaatiota vaan selitti, miksi esimerkiksi NEO ei ollut tyytyväinen tilanteeseen.

“Tuolloin NEO oli joukkueemme pelinsisäinen johtaja. Hän sanoi meille mitä teemme ja meidän täytyi vain seurata hänen ohjeitaan. Tietysti hän teki yhteistyötä valmentajamme (Jakub “kuben” Gurczyński) kanssa ja muilla pelaajilla oli vaikutus voittoomme, mutta mielestäni sitä pelaajaa, joka johtaa joukkuetta, pitäisi arvostaa eniten.”

PashaBicepsin mukaan NEO loukkaantui päätöksestä ja menetti kaiken motivaationsa johtaa joukkuetta. Tapauksen myötä Virtus.Pro NEO ei toiminut enää kapteenina ja legendaarinen kokoonpano mureni vähitellen käsiin.

Pelaajat ovat nykyään hyvissä väleissä keskenään.

Lähde: AFKGaming

Kuva: TaZ

Tuoreimmat uutiset: