SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Parhaat CS:GO-pelit jälleen meiltä – Pelaajatcom ja turnausjärjestäjä BLAST yhteistyöhön vuodelle 2023
  • Sauli
    Rautiainen

Parhaat CS:GO-pelit jälleen meiltä – Pelaajatcom ja turnausjärjestäjä BLAST yhteistyöhön vuodelle 2023

julkaistu: 16.01.2023 15:00

Pelaajatcom ja maailman suurimpiin esports-turnausjärjestäjiin kuuluva BLAST jatkavat kumppanuuttaan vuonna 2023. Suomalaiselle CS:GO-yhteisölle uutinen tarkoittaa maailman parhaimman Counter-Striken ja laadukkaimman tuotannon jatkumisen Pelaajatcomin eri kanavilla, erityisesti Twitchissä, jossa lähetetään kaikki vuoden 2023 BLAST Premier CS:GO-turnaukset suorana ja suomeksi selostettuna.

Tarjolla on huipputason CS:GO-turnauksia, jotka ulottuvat kauttaaltaan koko tulevalle vuodelle 2023. Tuttuun tapaan ensin pelataan BLAST Premier syys- ja keväsarjat, ja koko kausi huipentuu vuoden lopulla pelattavaan maailmanlaajuiseen BLAST Premier World Final -turnaukseen. Yhteensä palkintorahaa on jaossa huikeat $2475000!

BLAST Premier turnaussarjassa ovat mukana parhaimmat Counter-Strike -joukkueet, kuten Natus Vincere, Faze Clan, G2 ja tietenkin Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas.

BLAST Premier -turnaussarja on avoin kaikille CS:GO-joukkueilla ja pelaajille, tehden siitä pelin kattavimman kilpasarjan. Kuka vain voi edetä, kyntän konkari tai amatööri, BLASTin alueellisten karsintojen kautta haastamaan ammattilaiset.

BLAST-karsinnoissa pärjänneet joukkueet ansaitsevat itselleen ensin paikan BLAST Premier -sarjan kevät- sekä syyskauden BLAST Showdown -turnauksista. Näistä mahdollisuus on nousta aina kausifinaalien kautta peräti World Final -turnaukseen asti.

Pelaajatcom järjestää omat karsinnat tuttuun tapaan syys- ja kevätkaudella. Niistä kerrotaan myöhemmin lisää, eli pysy kuulolla.

“On hienoa päästä jatkamaan toimivaa kumppanuuttamme BLASTin kanssa. Luvassa on entistä upeampi e-urheiluvuosi täynnä katsottavaa, pelattavaa ja jännitettävää kaikille”, kertoo Pelaajatcomin operatiivinen johtaja Juho Salminen.

BLAST Premier -turnaussarjan ensimmäinen tapahtuma alkaa jo tämän viikon torstaina, kun Spring Groups pyörähtää käyntiin. Samalla avataan ykköstason Counter-Strike-kausi vuoden 2023 osalta Pelaajatcomin Twitch-kanavalla.

Turnauksen alkamisen lisäksi loppuviikolle on luvassa isoja uutisia. Näistä kerromme lisää pian, joten pysy kuulolla!