SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Panokset kovenevat  CS:GO-majoreiden karsinnoissa: Aleksib kotiin tai jatkoon kello 11:00, ENCEllä sama tilanne iltapäivällä
  • Perttu
    Leinonen

Panokset kovenevat CS:GO-majoreiden karsinnoissa: Aleksib kotiin tai jatkoon kello 11:00, ENCEllä sama tilanne iltapäivällä

julkaistu: 13.04.2023 10:00

CS:GO:n viimeiseksi jäävien Pariisin majoreiden karsinnat jatkuvat torstaina useilla mielenkiintoisilla ja panosrikkailla otteluilla. Suomalaisorganisaatio ENCE ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama Ninjas in Pyjamas ovat molemmat pakkovoittojen edessä.

Virolaisen kipparoima NIP aloittaa päivän klo 11:00 alkavassa ottelussa Astralista vastaan. 1-2 saldolla pelaavien ottelusta vain voittaja säilyttää major-unelmansa elossa. NIP kärsi eilen tappion FORZE:lle Infernossa ja nyt sillä on edessään ensimmäinen BO3-ottelu näissä karsinnoissa. Astralis puolestaan pelasi eilen jo ensimmäisen pakkovoitto-ottelunsa Spritia vastaan jonka tanskalaiset nujersivat lukemin 2-1.

Nicolai “device” Reedtz on esitellyt viime aikoina parasta osaamistaan, ja tämä tietää NIP:lle runsaasti haasteita. Astraliksen toinen voimanpesä ja tähti Benjamin “blameF” Bremer tulee aiheuttamaan myös varmasti harmaita hiuksia Virolaisen joukoille. Ennakkoon ottelusta voisi povata huipputasaista, josta kumpi vaan voi poistua voittajana. Valitettavasti ainoastaan toinen näistä CS:GO:n legendaarisista organisaatioista jatkaa matkaansa karsinnoissa.

ENCE pelasi niin ikään eilen ensimmäisen pakkovoitto-ottelunsa, kun se laittoi serbialaisen iNationin maanrakoon 2-0 voitolla. Nyt 1-2 saldolla pelaavien ottelussa vastaan asettuu bulgarialainen 500, jonka ranking näyttää niinkin alhaista lukemaan kuin 44. ENCE:llä on joukkueista myös laajempi karttaosaaminen, joten suomalaisorganisaatio lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Ottelu pelataan 14:45.

Eurooppa B-karsintojen torstain aikataulu

2-1 bracket

FORZE-Monte  – kello 14.45
Cloud9-G2 – kello 18.30
BIG-Vitality – kello 18.30

1-2 bracket

Ninjas in Pyjamas – Astralis – kello 11.00
Aurora-Eternal Fire – kello 11.00
500-ENCE – kello 14.45

Kuva: NiP