SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Paljastiko ENCEn pelaaja Counter-Strike 2 -julkaisuajan?
  • Juuso
    Syngelmä

Paljastiko ENCEn pelaaja Counter-Strike 2 -julkaisuajan?

julkaistu: 06.06.2023 21:19

 

Suomalaisorganisaatio ENCE:n CS:GO-joukkue juhli viime sunnuntaina IEM Dallas 2023 -huipputurnauksen mestaruutta. Finaalin jälkeisessä haastattelussa ENCE:n Pavle “Maden” Bošković toteaa, että hänen unelmansa oli aina voittaa huipputason turnaus CS:GO:ssa.

– Tämä oli meidän viimeinen CS:GO:n huipputurnaus. Sen voittaminen tuntuu erityisen hyvältä, Maden lipsauttaa.

Did ence just leak that cologne will be CS2?
byu/slamsaurus inGlobalOffensive

Myös muun muassa Evil Geniusesin Timothy “autimatic ” Ta twiittasi IEM Dallasin jälkeen, että IEM Dallas oli joukkueen viimeinen CS:GO-turnaus. Twiittinsä lopussa hän mainitsi CS2:n.

Mielenkiintoisiksi kommentit tekevät se, että Counter-Strike 2:n julkaisupäivää ei vielä tiedetä. Julkistuksen yhteydessä puhuttiin vain kesästä. Seuraava CS-suurturnaus, johon ENCE osallistuu, on IEM Cologne heinäkuussa. Kommenttien perusteella peli olisi siinä vaiheessa jo vaihtunut uuteen versioon.

Kevätkauden päättää CS:GO:ssa BLAST Premier Spring Final 2023, joka alkaa keskiviikkona kello 17. Pelaajatcom näyttää turnauksen suorana Twitchissä. Turnauksen jälkeen siirrytään vähitellen kesätauolle, joten siirtyminen Counter-Strike 2:een pian on hyvinkin realistista.

Lähteet: ESL, autimatic | Kuva: ENCE