SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Pahoittelut Flashpointin puolesta” – CS:GO analyytikko harmittelee OG:n vähäistä lepoa ennen finaalia
  • Sauli
    Rautiainen

“Pahoittelut Flashpointin puolesta” – CS:GO analyytikko harmittelee OG:n vähäistä lepoa ennen finaalia

julkaistu: 07.12.2020 15:00

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG sai henkilökohtaisen anteeksipyynnön Twitterissä pian 2-1 päättyneen Flashpoint 2 -finaalin jälkeen.

Tunnetuimpiin CS:GO-analyytikoihin lukeutuva Duncan “Thorin” Shields pahoitteli twiitissään vähäistä lepoaikaa otteluiden välillä. Hän viittasi siihen, että OG aloitti finaalin Virtus.Prota vastaan vain hetki semi-finaalin jälkeen, jossa Aleksib:n joukkue kaatoi Fnaticin 2-0. Sen lisäksi OG oli pelannut edellisiltana MIBRiä vastaan, mutta ottelu viivästyi pitkälle yöhön.

Anteeksipyyntö on ymmärrettävä, sillä OG joutui aloittamaan finaalin ja taistelun 500 000 dollarista lepäämättä juuri lainkaan aiemmista “paras kolmesta” -sarjoista.

Virtus.Pro – jonka edellinen peli oli ollut edeltävänä päivänä – voitti finaalin lopulta 2-1 ja OG jäi toiseksi kuitaten 250 000 dollaria. Olisiko lepäämisaika mahdollistanut toisen tuloksen, kenties?

Huolimatta aikataulun venymisestä, kommentoivat katsojat Thorinin twiittiin kiitosta Flashpoint tapahtuman järjestämisen onnistumisesta huoliamatta koronatilanteen aiheuttamista ongelmista.

Kuva: OG