SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Päättääkö HAVU CS:GO-vuoden tyylikkäästi? Suomalaisjoukkue eteni CCT Northin pudotuspeleihin
  • Juuso
    Syngelmä

Päättääkö HAVU CS:GO-vuoden tyylikkäästi? Suomalaisjoukkue eteni CCT Northin pudotuspeleihin

julkaistu: 02.12.2022 00:13

Suomalaisjoukkue HAVU on edennyt CCT North Europe Series 2 -turnauksen pudotuspeleihin. Ensimmäisessä ottelussa kaatui AGO puhtaasti karttavoitoin 2–0. Seuraavalla kierroksella HAVU kärsi tappion, kun 9INE voitti suomalaiset puhtaasti 2–0.

Pudotuspelipaikka irtosi, kun suomalaisjoukkue kaatoi ensin Anonymon karttavoitoin 2–1 ja sen jälkeen ex-Finestin puhtaasti 2–0.

Lohkovaihe pelataan Swiss Stage -turnausformaatilla, joka on tuttu CS:GO-majoreilta. Kolmella voitolla olet jatkossa, kolmella voitolla olet ulkona. Majoreista poiketen CCT North Europe Series 2:n kaikki ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella. Majoreilla ainoastaan ratkaisupelit pelataan “paras kolmesta” -periaatteella, muutoin käytetään yhden kartan “paras yhdestä” -periaatetta.

Pudotuspeleihin etenee 16 joukkuetta, josta kahdeksan suoralla kutsulla. Pudotuspeleihin suoraan kutsut joukkueet ovat suomalaisorganisaatio ENCE, OG, Nicolai “device” Reedtzin kanssa paluuottelun tekevä Astralis, Sprout, GamerLegion, Movistar Riders, HEET sekä SAW.

Lohkovaiheesta pudotuspeleihin paikkansa ovat puolestaan löytäneet HAVUn lisäksi Into the Breach, Endpoint, AGO ja 9INE.

Pudotuspeleistä ovat varmuudella ulkona Anonymo, MASONIC, ECSTATIC, 777 ja Falcons. Mahdollisuus pudotuspeleihin on vielä ex-Finestilla, ECLOTilla, eSuballa, Trickedillä, Illuminarilla ja forZella. Näistä joukkueista puolet etenee pudotuspeleihin.

Turnaus pelataan verkossa (online) ja sen kokonaispottina on $50 000. Finaali pelataan heti itsenäisyyspäivän jälkeen 7. joulukuuta.

Lähteet: HLTV, HAVU | Kuva: HAVU