SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
OW-liigan huippujoukkue katosi pudotusottelusta – Syynä metsäpalot
  • Niko
    Nikkilä

OW-liigan huippujoukkue katosi pudotusottelusta – Syynä metsäpalot

julkaistu: 07.07.2020 14:00

Yksi eilisistä Overwatch Leaguen Summer Showdown -turnauksen otteluista sai yllätyskäänteen, kun toinen sen joukkueista katosi yllättäen. Kyseessä oli Pohjois-Amerikan turnauksen San Francisco Shockin ja Washington Justicen välinen yhteenotto, jossa Shockin olin onnistunut nousta selvään 2-0-johtoasemaan. Tämä ei ollut mikään ihme, sillä se istuu tällä hetkellä liigan sijalla neljä, 15 sijaa 19.:sta sijoittuneen Justicen yläpuolella.

Kolmas ja mahdollisesti viimeinen erä kuitenkin kesketytyi ennen aikojaan, kun kaikki Shockin pelaajat yhtäkkiä katosivat serveriltä. Tämänhetkisen koronapandemian vuoksi liigaottelut pelataan luonnollisesti etänä, joten pelaajien katoaminen jätti niin vastajoukkueen, selostajat kuin katsojatkin täydellisen epätietoisuuden varaan.

Lopulta joukkue pääsi takaisin otteluun ja saatiin tietää, että kyseessä oli Los Angelesin alueella riehuneen metsäpalon aiheuttama sähkökatkos. Kuten odottaa saattoi, Shock viimeisteli vastustajansa suvereenisti ja päätti ottelun 3-0-voittolukemaan. Shock sijoittui lopulta turnauksen 3.-4. sijalle, ja sen voittajaksi yli Paris Eternal.

Overwatch Leaguessa ottelee myös useita suomalaispelaajia, mutta tämä kausi ei ole ollut kotimaiselle edustukselle kovinkaan suotuisa. Petja “Masaa” Kantasen joukkue Atlanta Reign on sijoituksissa korkeimmalla 10. sijallaan, jonka jälkeen tulevat Los Angeles Gladiators 12. sijalla (Benjamin “BigGooseIsohannin, Jonas “Shaz” Suovaaran ja Roni “LhCloudy” Tiihosen joukkue) sekä Houston Outlaws 14. sijalla (Jiri “LiNkzr” Masalinin joukkue).

Lähde: Overwatch League, Ginx.tv Kuvalähde: Blizzard