SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
overwatch joulu
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin Winter Wonderland – mitä on odotettavissa?

julkaistu: 01.12.2018 15:18

Overwatchin jouluista Winter Wonderland -eventiä odotetaan alkavaksi viikon-parin sisällä. Mitä todennäköisimmän vuoden 2018 Winter Wonderland alkaa tiistaina 11. joulukuuta, sillä aiempien vuosien vastaavat tapahtumat ovat alkaneet tiistaina 12. joulukuuta 2017 ja tiistaina 13. joulukuuta 2016. Eventin odotetaan kestävän koko joulukuun ajan,  mahdollisesti pari päivää tammikuun puolelle.

Uutta pelimuotoa ei eventille kannata välttämättä odottaa, sillä Overwatch -pääkehittäjä Jeff Kaplan kertoi Blizzconissa tehdyssä haastattelussa, että Mei’s Snowball Offensive ja Yeti Hunt -minipelit ovat  jälleen tulossa pelattaviksi. Pelimuotoihin toki voi olla tulossa jonkinlaisia pieniä muutoksia. Myös talviteema tekee paluun Hanamura- ja King’s Row -mappeihin. Lisäksi Kaplan vihjasi, että myös yksi vanha pelin kierrossa oleva kartta tulee saaman samankaltaisen talvisen ilmeen. Tulevasta talvikartasta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta osa pelaajista veikkaa pelin alusta saakka mukana olluta karttaa, Watchpoint Gibraltaria, joka ei ole vielä saanut minkään eventin mukana uutta ulkoasua. Vaikka pelaajat voivatkin olla oikeassa, olisi hieman erikoista nähdä luminen maisema subtrooppisella Gibraltarinsalmella – joskin Overwatchin maailmassa on kyllä hullumpiakin asioita nähty.

Myös tapahtuman tulevista skineistä on käyty paljon spekulaatiota. Blizzard leakkasi vahingossa vinkin tulevasta Figure skater (taitoluistelija) -skinistä Overwatchin virallisella sivulla, mutta vuodosta ei kuitenkaan käynyt ilmi, miltä kyseinen skin näyttää ja mille hahmolle se on tulossa. Toinen mahdollinen tuleva skin saattaisi olla tulossa Junkratille, sillä Overwatchin virallisesta kaupasta löytyy jouluteemainen paita, jonka oikeassa yläkulmassa näemme Junkratin ennennäkemättömällä ulkoasulla. Tämä saattaisi viitata hahmolle tulevaan uuteen skiniin. Olisi kuitenkin epätodennäköistä laittaa uutta skiniä ainoastaan paitaan, ilman aikeita sisällyttää sitä itse peliin.

Kuva: Overwatch, Blizzard Entertainment