SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchin vuosijuhlatapahtuma starttasi jälleen
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin vuosijuhlatapahtuma starttasi jälleen

julkaistu: 22.05.2019 14:45

Overwatchissa on jälleen aloitettu pelin syntymäpäivien juhliminen tutun Anniversary Eventin muodossa. Kuten aiempinakin vuosina, myös tämän vuoden tapahtuma pitää sisällään paljon uusia skinejä, emoteja ja muuta oheissälää hahmoille. Kaikki toukokuun 21. päivän ja kesäkuun 10. päivän välillä sisään kirjautuneet pelaajat saavat myös lunastaa itselleen Legendary-tason juhlallisen loot boxin, joka sisältää vähintään yhden Legendary-tason tuotteen.

Uusia Legendary- tason skinejä siunautui tänä vuonne kuudelle eri hahmolle. Näistä tavallista hienommista skineistä pääsevät nauttimaan D.Va, Roadhog, Winston, Mei, Brigitte ja Pharah. Juhlavuoden skinit eivät noudata mitään tiettyä yksittäistä teemaa, vaan esimerkiksi D.Va nähdään uudessa skinissään koulupuvussa, kun taas Brigitte on mellakkapoliisin roolissa ja Mei on sonnustautunut mehiläistarhaajaksi. Myös emoteja tiputeltiin pelin tuoreimille hahmoille, kun Baptiste, Ashe ja Wrecking Ball saivat itselleen kaivatut tanssi-emotet.

Uusien skinien lisäksi monia pelaajia ilahduttaa varmasti myös vanhojen tuttujen Brawlien takaisin tuominen. Vuosijuhlan kunniaksi pelaajat pääsevät siis pelaamaan eri kausien tapahtumista tuttuja minipelejä, kuten Summer Games -tapahtuman Lucio Ballia, jouluisen Winter Wonderland -tapahtuman Mei’s snowball offensivea ja Yeti huntia sekä Kiinalaista uuttavuotta kunnioittavan Lunar New Year -tapahtuman Capture the flagia, eli lipunryöstöä.

Vuoden 2019 Anniversary Eventin lisäksi Blizzard aloitti eilen myös Overwatchin ilmaiskampanjan. Viikon mittainen kampanja päättyy ensi viikon tiistaina, joten nyt kesän ollessa parhaimmillaan, on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan Overwatchia.

Kuva: Blizzard Entertainment