SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchin uusi hahmo Sigma testattavissa PTR:ssä
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin uusi hahmo Sigma testattavissa PTR:ssä

julkaistu: 24.07.2019 14:00

Viimeisten päivien ajan Blizzard on pudottelut pieniä vihjeitä Overwatchiin saapuvasta uudesta Sigma-nimisestä tank-luokan hahmosta. Sigman kanssa ei kuitenkaan juuri aikailtu, sillä hahmo on jo nyt kokeiltavissa Overwatchin omalla PTR-testiserverillä.

Kyseessä on jo pelin 31. hahmo ja kauan kaivattu lisäys Overwatchin tankkikavalkadiin DPS-hahmojen ollessa edelleen yliedustettuina muihin hahmoluokkiin nähden. Sigma on iäkäs tiedemies, joka on aiemmassa elämässään tutkinut astrofysiikkaa ja mustia aukkoja.

Sigman mielenkiinnonkohteet näkyvät luonnollisesti tämän taidoissa. Hahmon pääasiallinen aseena toimivat Hyperspheres-kuulat, jotka tekevät peräti 60 vahinkopistettä osuessaan viholliseen. Kuulien korkeaa vahinkoa kompensoivat niiden suhteellisen alhainen tulinopeus ja lyhyehkö etäisyys. Kuulista mielenkiintoisen aseen tekee kuitenkin se, että seinään osuessaan ne kimpoavat, mikä antaa taitavalle pelaajalle mahdollisuuden ruunnuttaa vihollisiaan esimerkiksi kulman takaa.

Sigma voi toimittaa myös suojaavan tankin roolia käyttämällä Experimental Barrier -kilpeään. Tämä kilpi muistuttaa hieman Symmetran vanhaa Photon Barrier -kilpeä, jonka hahmo pystyi lähettämään ilman halki. Sigman kilven voi kuitenkin pysäyttää haluttuun kohtaan, johon kilpi myös kiinnittyy, kunnes se rikotaan tai poistetaan. Kilpi kestää peräti 1500 pistettä vahinkoa.

Yksi Sigman erikoistaidoista, Kinetic Grasp, toimii hieman kuten Zaryan Particle Barrier – taito. Kyseinen taito muuttaa Sigman keräämän vahingon shield-pisteiksi, nostaen hahmon kestävyyttä väliaikaisesti. Parhaimmillaan Sigma voi saada jopa 400 ylimääräistä shield-kestävyyspistettä käyttämällä Kinetic Grasp -taitoa.

Sigman toinen erikoistato on nimeltään Accretion. Tämä taito viskaa suuren massalohkareen vihollisia päin. Osuessaan lohkare tönää vihollisia taaksepäin, eli tällä taidolla on myös mahdollista pudottaa vihollisia kartan reunojen yli. Osuessaan Accretion tekee myös 80 vahinkopistettä.

Sigman Ultimate-taito on nimeltään Gravitic Flux. Tämän taidon avulla Sigma nousee ilmaan ja nostaa myös haluamallaan alueella viholliset irti maasta. Lopuksi Sigma paiskaa viholliset takaisin maahan ja laskeutuu myös itse. Gravitic Flux tekee nostovaiheessa 50 vahinkopistettä ja paiskausvaiheessa 50 % suuruisen vahingon hahmon maksimikestävyydestä. Toisin sanoen esimerkiksi täysissä 200 pisteen voimissaan oleva Soldier 76 ottaa yhteensä 150 vahinkopistettä joutuessaan Gravitic Fluxin kohteeksi.

Kuva: Blizzard Entertainment