SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchin talvitapahtuma rikkoi pelin – Vihje uudesta hahmosta?
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin talvitapahtuma rikkoi pelin – Vihje uudesta hahmosta?

julkaistu: 13.12.2018 12:40

Uutisoimme eilen, miten Overwatchin oma talvitapahtuma Winter Wonderland 2018 toi pelaajille jälleen kauan kaivattua lisäsisältöä peliin. Joulufiilistä syö kuitenkin osaltaan se, että päivityksen myötä pelin jouluisen kasvojenkohotuksen saanut kartta Blizzard World meni osittain pelikelvottomaksi uudistuksen mukana tulleen glitchin takia.

Overwatch-kehittäjä Dan Maas uutisoi asiasta Overwatchin virallisilla foorumeilla ja kertoi, että Blizzard World on toistaiseksi hyllytetty pelistä, kunnes Blizzard saa ongelman ratkaistua. Karttaa koskeva glitchi esti pelaajia poistumasta spawn-alueelta ja siten pelaamasta mappia kunnolla lainkaan. Maas kertoi päivityksessä, että Blizzard Worldin tavallinen versio on kuitenkin käytössä pelin Arcade Cards -muodossa. Winter Wonderland 2018 -eventin vastaanotto on muutenkin ollut monilta osin kielteinen. Tapahtumassa kierrätetään vanhoja pelimuotoja, eikä juuri uutta sisältöä pelaajille ole tarjottu.

Tapahtuma on kuitenkin herättänyt jo jonkin verran kiinnostunutta keskustelua, sillä se saattaa sisältää vihjeen uudesta, tulevasta Overwatch-hahmosta. Päivityksen myötä support-hahmo Brigitte sai itselleen uuden victory posen, eli voittoposeerauksen, jossa hahmo pitelee kädessään kissateemaista kahvikuppia. Kun kuvakulmaa kääntää, paljastuu, että kissamukin selkäpuolelta löytyy pieni rakettireppu. Kyseessä on ilmiselvä viittaus Blizzardin aiemmin hylkäämään “Jetpack Cat” -hahmoon. Hahmosta oli puhetta alun perin jo vuonna 2017, mutta kehitystiimin mielestä hahmon konsepti oli liian kaukaa haettu, joten rakettireppukissa päätettiin hylätä. Hahmo  kuitenkin näyttäytyi tänä vuonna Brigitten Origin Story -videossa, jossa nähdään, miten nuori Brigitte sulloo valkoista kissaansa haarniskaan. Mitään varmuutta Jetpack Catin saapumisesta ei tietenkään näillä perusteilla ole, mutta kun ottaa huomioon, miten salakavalasti Blizzard on aiemmin kiusoitellut tulevilla hahmoilla, ei sen mahdollisuutta kannata ainakaan sulkea pois.

Kuvat: Blame the Controller – Overwatch, Blizzard Entertainment