SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchin Summer Games -tapahtuma käynnistyi
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin Summer Games -tapahtuma käynnistyi

julkaistu: 17.07.2019 13:49

Blizzard käynnisti tämänvuotisen Overwatch Summer Games 2019 -tapahtuman eilen 16. heinäkuuta. Urheilullinen kesätapahtuma kestää aina elokuun viidenteen päivään saakka.

Tuttuun tapaan uusi tapahtuma tuo mukanaan jonkin verran uutta hahmosälää, kuten skinejä, highlight introja, ynnä muuta. Mukana on myös uusia haasteita ja monien rakastama Lucioball -minipeli.

Uudet hahmojen skinit ovat monesti toivottuja ja odotettuja lisiä eri tapahtuminen alkaessa. Tämä tapahtuma siunasikin skinejä seitsemälle eri hahmolle: legendary-tason skinit menivät Genjille, Hanzolle, Torbjörnille ja Wrecking Ballille, kun taas epic-skinejä saivat Reaper, Mei ja Reinhardt. Uusia emoteja saivat tankit Zarya ja Orisa. Uudella highlight-introlla muistettiin pelin tuoreinta hahmoa, Baptistea.

Tapahtumassa on mukana myös viikkohaasteita, joita suorittamalla pelaajat voivat ansaita itselleen uusia spraytageja ja lopulta viikoittain yhden kolmesta uudesta epic-hahmoskinistä. Viikkohaasteita suoritetaan voittamalla pelejä joko Competetive-, Quick Play-, tai Arcade-pelimuodoissa. Haasteet ovat täysin uusia, eikä moisia ole ennen nähty Overwatchin historiassa.

Suosittu jalkapallominipeli Lucioball tekee myös paluun. Palloa pääsee jälleen tykittelemään Busanin, Rio de Janeiron ja Sydneyn stadioneilla. Myös Lucioballissa on hieman kilpailullisempi Copa Lucioball -pelimuoto, jossa  omat palloilutaitonsa pääsee laittamaan todelliseen testiin, kun pelissä on sijoituksen määräävät taitopisteet.

Kesäpelien päätyttyä pelaajat pääsevät odottamaan seuraavaa kauhuteemaista Halloween Terror -kausitapahtumaa, jonka on määrä alkaa mitä todennäköisimmin lokakuun ensimmäisen puoliskon aikana.

 

Kuva: Blizzard Entertainment

Luetuimmat nyt