SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatchin Halloween Terror -tapahtuma ulkona
  • Atte
    Leppänen

Overwatchin Halloween Terror -tapahtuma ulkona

julkaistu: 10.10.2018 08:23

Blizzardin huippusuosittu räiskintä Overwatch sai eilen odotetun kauhuteemaisen Halloween Terror 2018 -päivityksensä. Kyseessä on siis kausittainen tapahtuma, joka on järjestetty nyt kolme kertaa. Halloween Terrorin kauhuteema tuo hahmoille uusia skinejä, yhteen karttaan uuden teeman ja tietysti tutun kausittaisen Arcade-pelin, “Junkenstein’s Revengen”.

Tänä vuonna skinejä siunattiin Pharahille, Wrecking Ballille, Widowmakerille, McCreelle, Moiralle, Doomfistille, Meille, Soldier 76:lle ja Sombralle. Myös moni muu hahmo sai luonnollisesti kaikenlaista oheissälää, kuten emoteja ja voittoposeeraksia. Uuden teeman Hollywoodin ja Eichenwalden lisäksi sai deathmatch-kartta Château Guillard, jonne Halloween Terror tuo syksyistä synkkyyttä.

Junkenstein’s Revenge -arcadepeli on kaikille Overwatchia pelanneille varmasti tuttu, mutta tänä vuonna pelattaviksi hahmoiksi saatiin vanhojen lisäksi myös Tracer ja Brigitte. Pelimuoto on uniikki siinä mielessä, että pelaajat eivät taistele tässä pelissä toisiaan vastaan, vaan vastustajana toimivat tekoälyn ohjaamat zombie-robotit ja muutama tuttu pelihahmo. Junkenstein’s Revengessä on kolme vaikeusastetta, sekä “Endless Night” -peli, jonka parissa pääsee kokeilemaan, montako zombie-aaltoa kykenee selättämään. Junkenstein’s Revenge on muiden arcade-pelien ohella hauska ja helppo tapa haalia itselleen mahdollisimman monta Halloween-lootboxia ennen kuin tapahtuma loppuu.

Eilen alkanut tapahtuma loppuu vasta lokakuun 31. päivä, joten aikaa mieluisan rihkaman grindaamiselle piisaa. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, suunnataan Halloween Terror -tapahtuman jälkeen katseet jo kohti joulua ja talvista Winter Wonderland -tapahtumaa.

Kuva: Overwatch-aloitusruutu