SEURAA MEITÄ:
×

Overwatch

ETUSIVU / Overwatch
Petja “Masaa” Kantanen ottelee viikonloppuna 225 000 dollarin Overwatch-huipputurnauksessa
  • Niko
    Nikkilä

Petja “Masaa” Kantanen ottelee viikonloppuna 225 000 dollarin Overwatch-huipputurnauksessa

julkaistu: 11.06.2021 16:00

Blizzardin Ovewatch-tähtiliiga Overwatch League päättää tänä viikonloppuna kauden toisen turnauksensa. Pelissä on paitsi turnauksen 100 000 dollarin pääpalkinto, myös mitalisijoille jaettavat liigapisteet, jotka osaltaan ratkaisevat kauden finaaliturnauksen osallistujat.

Tällä viikolla pelattava June Joust -turnaus on neljästä kuukausiturnauksesta toinen, ja siihen ottaa osaa neljä liigan 20 joukkeesta. Suomea turnaukessa edustaa Atlanta Reignin Support-pelaaja Petja “Masaa” Kantanen. Turnauksen muut osallistujajoukkueet ovat Dallas Fuel, Shanghai Dragons ja New York Excelsior.

Reignin ensimmäine ottelu pelataan perjantaina 11.6. klo 05:30 lähtien New York Excelsioria vastaan. Joukkue lähtee yhteenottoon varsin vahvasta asemasta: se ylsi turnauksen karsintavaiheessa West-divisioonan kolmanneksi voittotuloksella 3-1 ja peittosi sitä seuranneessa Regional Knockout -vaiheessa Boston Uprisingin ja San Francisco Shockin 3-0.

Perjantain ottelu on katsottavissa suorana Overwatch Leaguen YouTube-kanavalta. Mikäli Atlanta Reign voittaa avausottelunsa, se etenee kaavion voittajien finaaliin, joka pelataan lauantaina 12.6. klo 04:00 eteenpäin.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Atlanta Reign