SEURAA MEITÄ:
×

Overwatch

ETUSIVU / Overwatch
Overwatchin ohjaaja Jeff Kaplan jättää Blizzardin 19 vuoden jälkeen
  • Niko
    Nikkilä

Overwatchin ohjaaja Jeff Kaplan jättää Blizzardin 19 vuoden jälkeen

julkaistu: 21.04.2021 12:19

Pelijulkaisija ja -kehittäjä Activision Blizzard ilmoitti eilen, ettei yhtiön pitkäaikainen työntekijä Jeff Kaplan jatka sen palveluksessa. Kaplan tunnetaan parhaiten työstään Overwatchin ohjaajana ja pelin julkisena kasvona. Ennen Overwatchia Kaplan työskenteli World of Warcraftin pelisuunnittelijana.

“Uusien maailmojen ja sankareiden luominen intohimoiselle yleisölle on ollut ainutlaatuinen kunnia. Haluan ilmaista suurimman arvostukseni kaikille Blizzardin työntekijöille, jotka tukivat pelejämme, tiimiämme ja pelaajiamme. Mutta ennen kaikkea haluan kiittää upeita pelinkehittäjiä jotka jakoivat luomistaipaleen kanssani”, Kaplan sanoi jäähyväisviestissään.

Syytä Kaplanin lähtöön ei paljastettu. Overwatchin ohjaajaksi tämän tilalle nousee Aaron Keller, 18-vuotinen Blizzard-veteraani, joka on työskennellyt Overwatchin apulaisohjaajana ja Overwatch 2:n varaohjaajana.

Pätevästä seuraajasta huolimatta Kaplanin ero on aiheuttanut huolta pelin fanien keskuudessa, etenkin kun se tapahtuu kesken Overwatch 2:n kehityskaaren. Overwatchin jatko-osa julkistettiin alun perin vuoden 2019 BlizzCon-tapahtumassa, mutta sen jälkeen siitä on saatu hyvin vähän tietoa. Myös Overwatchin saama tuki ja päivitykset ovat riutuneet minimiin, mikä on kerännyt runsasta kritiikkiä.

Lähde: Activision Blizzard Kuvalähde: Activision Blizzard

Luetuimmat nyt