SEURAA MEITÄ:
×

Overwatch

ETUSIVU / Overwatch
Maksaisitko skinistä, joka tekee sinusta Overwatchissa helpon kohteen?
  • Saara
    R

Maksaisitko skinistä, joka tekee sinusta Overwatchissa helpon kohteen?

julkaistu: 09.01.2023 17:44

Loppiaisen alla käyntiin pyörähtänyt Overwatch 2 Battle for Olympus -tapahtuma päästää pelaajat vihdoin tositoimiin kera kreikkalaisten skinien, joita he ovat urakalla vapauttaneet käyttöönsä. Widowmakerin Medusa-skinin epäkäytännöllisyys on kuitenkin aiheuttanut ongelmia.

Skinien on lähtökohtaisesti tarkoitus olla vain hienoja koristeita, joilla muunnella hahmon tyyliä. Vuosien varrella skini jos toinenkin on kuitenkin herättänyt keskustelua vaikutuksestaan itse pelaamiseen.

Medusan aiheuttamat ongelmat hiippailuun vaikuttavat varsin yksimielisesti todetuilta. Itse skini pitää niin paljon ääntä, että vastustajan askeleet hukkuvat melun alle. Se on aika huono juttu, kun on muutenkin alttiina hyökkäyksille Widowmakerin hahmossa. Lisäksi käärmemäisen hiuspehkon tuottama kahina paljastaa hahmon sijainnin oitis.

– Uusi Medusa-skini on niin äänekäs, että se rankaisee käytöstään aktiivisesti. Sen lisäksi, ettei vihollisen askeleita kuule, ei myöskään piiloutuminen onnistu, tiivisti Twitch-striimaaja Kephrii.

Kommenteissa pelaajat viittasivat koristukseen lausahduksella “pay to lose”, maksa hävitäksesi. Sinänsä he olivat tyytyväisiä siihen, ettei krumeluuri ainakaan tuo mitään etua käyttäjälleen.

– Maksa hävitäksesi, niinhän sen vain tulisi ollakin, kiteytti muuan fani.

Battle for Olympus jatkuu tammikuun 19. päivään asti. Nähtäväksi jää, tuleeko Medusasta jo pian käyttökelpoisempi, vai jääkö se lähinnä niiden käyttöön, jotka tahtovat tarkoituksella vaikeuttaa peliään.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Blizzard