SEURAA MEITÄ:
×

Overwatch

ETUSIVU / Overwatch
Cross-play saapuu Overwatchiin – PC:n kilpapeluu jää “eristyksiin”
  • Niko
    Nikkilä

Cross-play saapuu Overwatchiin – PC:n kilpapeluu jää “eristyksiin”

julkaistu: 10.06.2021 18:00

Peliyhtiö Blizzard kertoi eilen julkistamassaan tiedotteessa, että Overwatch saa pitkän odotuksen jälkeen cross-play-ominaisuuden, joka mahdollistaa PC, PlayStation, Xbox ja Nintendo Switch -alustojen pelaamisen keskenään.

Yhdessä pelaaminen vaatii konsolipelaajilta Battlenet-tunnuksen luomista ja sen yhdistämistä omaan konsolitiliinsä. Pelaajilla on mahdollisuus poistaa cross-play-ominaisuus käytöstä, jolloin näitä ei aseteta otteluun oman alustansa ulkopuolella pelaavien pelaajien kanssa. Tällöin pelaaja asetetaan otteluihin vain muiden cross-playn pois sulkeneiden pelaajien kanssa. Blizzardin mukaan otteluiden odotusajat tulevat tällöin olemaan todennäköisesti pidempiä.

Merkittävän seikkana mainittakoon, että PC:n kilpailullinen pelitila (Competitive Mode) ei tule tulevaisuudessakaan sisältämään cross-playta, vaan ainoastaan muita PC-pelaajia. Kaikki konsolipelaajat pelaavat täten kilpapelimuotoa omassa “ryhmässään”.

Myös konsolipelaajien aim-assist tullaan automaattisesti laittamaan pois päältä, mikäli nämä pelaavat yhdessä PC-pelaajien kanssa.

Cross-play-päivityksen luvataan saapuvan peliin “pian”. Voit lukea siitä lisää täältä.

Lähde: Blizzard Kuvalähde: Blizzard