SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch-veteraani Joonas “Zappis” Alakurtti ei jatka kilpapelaamista – Mestaruusturnaukset vaihtuvat opiskeluun
  • Niko
    Nikkilä

Overwatch-veteraani Joonas “Zappis” Alakurtti ei jatka kilpapelaamista – Mestaruusturnaukset vaihtuvat opiskeluun

julkaistu: 04.01.2020 15:28

Entinen Team Gigantin Flex-pelaaja Joonas “Zappis” Alakurtti ilmoitti eilen Twitterissään, ettei hän tule tästä vuodesta eteenpäin pelaamaan Overwatchia kilpailullisesti. Alakurtti on ollut mukana Overwatchin kilpaskenessä aivan sen alkuajoissa asti, ja on Team Gigantin lisäksi pelannut muun muassa Ninjas in Pyjamasissa, Suomen maajoukkueessa ja Overwatch Leaguen Florida Mayhem -joukkueessa.

Alakurtti selitti, ettei hän enää kykene antamaan pelille kaikkeaan, pääasiassa opiskelujen vuoksi, sillä hänen tarkoituksenaan on saattaa tänä vuonna päätökseen oikeustieteen maisteriopinnot, jonka lisäksi hän tulee suorittamaan työharjoittelun vuoden alussa.

“[…]joten otan tässä vaiheessa taukoa [peli]alasta ja näemme, mitä tulevaisuus mukanaan tuo. Aion toisaalta striimata enemmän, mutta mitä ja millä aikataululle, se täytyy vielä selvittää”, Alakurtti kirjoitti.

Alakurtti osoitti lopuksi kiitoksensa häntä urallaan tukeneille henkilöille, joita ilman kilpaura ei olisi ollut mahdollista. Voit lukea viestin kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Joonas “Zappis” Alakurtti Kuvalähde: Blizzard