SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch-veteraani Joona “Fragi” Laine palaa WoWiin – Liittyi tähtipelaajien organisaatioon
  • Niko
    Nikkilä

Overwatch-veteraani Joona “Fragi” Laine palaa WoWiin – Liittyi tähtipelaajien organisaatioon

julkaistu: 22.10.2020 10:00

Kilpapelaajan ura voi joskus olla raakaa. Jos peli ei suju, on edessä usein irtisanominen, ja tämänjälkeinen jatko ei usein ole kaikille selvä. Etenkin Blizzardin ylläpitämään Overwatch Leagueen on kuulunut monia suomalaisia pelaajia, jotka on syystä tai toisesta puskettu syrjään. Yksi näistä on Joona “Fragi” Laine, joka pelasi liigauransa aikana Philadelphia Fusion ja Guanghzou Charge -joukkueissa. Näiden lisäksi Laine on kaksinkertainen Suomen maajoukkuepelaaja.

Laine irtisanottiin Chargesta viime vuoden marraskuussa, ja on sen jälkeen pitänyt matalaa profiilia. Tällä viikolla saatiin kuitenkin tietää tämän seuraava ura-askel: Laine palaa juurilleen ja liittyy osaksi World of Warcraft -kilta Echo Guildin kokoonpanoa koajalla olevana raiderina.

Ennen Overwatch-uraansa Laine tunnettiin mm. World of Warcraftin maailmankuulun Paragon-killan pelaajana, johon kuului myös monia muita suomalaisen e-urheilun huippunimiä. Kilta kilpaili rinta rinnan Method-killan kanssa, joka joutui tänä keväänä ahdistelusyytösten kohteeksi, minkä myötä osa sen pelaajista jätti sen taakseen ja perusti Echo Guild -organisaation. Maailma on toden totta pieni.

Ajankohta uudelle (tai kenties vanhalle) aluevaltaukselle on kaikin puolin otollinen, sillä WoWin seuraava lisälaajennus Shadowlands julkaistaan ensi viikolla, 27.10., mitä tuo pelille taatusti lisää julkisuutta.

Lähde: Echo Guild Kuvalähde: Blizzard