SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch League -keräilykortteja tulossa!
  • Atte
    Leppänen

Overwatch League -keräilykortteja tulossa!

julkaistu: 14.05.2019 11:05

Blizzard on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen keräilykortteja valmistavan Upper Deck -yrityksen kanssa. Yhtiönä Upper Deck on tunnettu monille etenkin 80-luvun lopun baseball- ja 90-luvun alun NHL-korteista. Korttien lisäksi Upper Deck valmistaa myös muuta oheistuotetta, kuten tarroja ja julisteita. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Blizzard lyöttäytyy yhteen Upper Deckin kanssa, sillä aiemmin yritys valmisti myös World of Warcraft -teemaisia kortteja. WoW-korttien tiimoilta yritysten yhteistyö päättyi kuitenkin vuonna 2010.

Blizzard ryhtyi Upper Deckin kanssa yhteistyöhön luodakseen uusia Overwatch League -teemaisia keräilykortteja. Ensimmäisten Overwatch League -korttien on määrä tulla myyntiin kesäkuun 19. päivä ja korteissa tullaan näkemään ainakin liigajoukkueista tuttuja kasvoja. Blizzardin eurheiluvastaava Daniel Siegel kommentoi keräilykorttirupeamaa seuraavasti:

“Yhteistyö Upper Deckin kanssa tarjoaa  Overwatch League -faneille tilaisuuden kerätä ja vaihdella keräilykortteja ja muita oheistuotteita, joissa komeilevat heidän suosikkijoukkueensa ja -pelaajansa. Tällaista toimintaa voidaan vaalia vuodesta toiseen.”

Myös Upper Deck -pomo Jason Masherah kommentoi yhtiöiden yhteistyösopimusta toivokkaaseen sävyyn:

“Odotamme innolla yhteistyötämme Overwatch Leaguen kanssa, kyse on ensimmäisestä esports-sopimuksestamme. Haluamme tarjota kaikille Overwatch League -faneille uusia ja innovatiivisia tuotteita. Tämä on myös hieno tilaisuus juhlia Upper Deckin 30. syntymäpäivää ja odotamme kovasti tekevämme Activisionin ja Blizzardin kanssa yhteistyötä vielä vuosienkin päästä.”

Huomenna 15. toukokuuta alkavaan Overwatch Leaguen All Stars -tapahtumaan osallistuvat fanit pääsevät näkemään vilauksen korteista omin silmin, ennen tuotteiden virallista julkaisua. Tapahtumaan osallistuvilla on myös tilaisuus aloittaa oma keräilyharrastuksensa kahdella All Star -teemaisella kortilla.

Kuva: Blizzard Entertainment / Upper Deck