SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Overwatch 2 julkistettiin – Tässä tarkat tiedot ja häikäisevät trailerit
  • Niko
    Nikkilä

Overwatch 2 julkistettiin – Tässä tarkat tiedot ja häikäisevät trailerit

julkaistu: 01.11.2019 22:01

Pelikehittäjä Blizzardin mediatapahtuma BlizzCon järjestetään tänä viikonloppuna ja se käynnistyi tämäniltaisella avajaisseremonialla. Seremoniassa nähtiin lukuisia paljastuksia yhtiön tuleviin ja nykyisiin julkaisuihin liittyen, mukaan lukien kauan odotettu Diablo 4.

Yhtiön e-urheilupuolella suurin paljastus oli kuitenkin Overwatchin tuleva jatko-osa, Overwatch 2.Tieto toiminnantäytteisen lyhytelokuvan kanssa julkistetusta jatko-osasta vuosi internettiin jo viime viikolla, mutta se ei vaimentanut paikalla olevien fanien intoa laisinkaan.

Kauniin lyhytelokuvan lisäksi yleisölle esiteltiin myös jatko-osan pelikuvaa. Aiempia huhuja mukaillen Overwatch 2 tulee sisältämään ympäri maailmaa kulkevan tarinapainotteisen kampanjan, jossa pelaajat taistelevat yhdessä tekoälyävastustajia vastaan samalla, kun kehittävät hahmojaan ja keräävät uusia kykjä. Trailerin perusteella jatko-osa tulee sisältämään huomattavasti enemmän hahmojen välistä kanssakäymmistä ensimmäisen osaan verrattuna, jossa se rajoittui pääasiassa vuorosanoihin.

 

Lisäksi jatko-osan paljastettiin sisältävän neljä uutta PvP-kenttää (joista ovat tiedossa Göteborg, Toronto ja Monte Carlo), uuden PvP-pelimuodon (Push), ainakin kaksi uutta hahmoa; Echon ja Sojournin, sekä päivitetyn visuaalisen ilmeen.

Overwatchin ohjaaja Jeff Kaplan vahvisti myös, että Overwatchin nykyiset omistajat kykenevät ottamaan osaa Overwatch 2:n tuomiin PvP-lisäyksiin ja pystyvät siirtämään ansaitsemansa esineet jatko-osaan.

Lähde: Blizzard Kuvalähde: Blizzard