SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Outo CS:GO klippi leviää Redditissä – Katsoiko Team Vitality omaa otteluaan suorana?
  • Onni
    Koponen

Outo CS:GO klippi leviää Redditissä – Katsoiko Team Vitality omaa otteluaan suorana?

julkaistu: 03.01.2022 11:00

(Julkaisemme uudelleen viime vuoden suosituimpia artikkeleita. Tämä teksti on julkaistu alunperin 22.1.2021)

Eilen Blast Premier Global Final 2020 -turnauspäivän viimeisessä ottelussa, jossa Team Vitality kohtasi Team Liquidin, CS:GO fanit huomasivat jotain outoa Vitalityn pelaajakamerassa.

Kameran kuvatessa Vitalityn Richard “shox” Papillonia, taustalla olevassa televisiossa näkyi kyseinen ottelu suorana lähetyksenä. Tilanteesta julkaistu Twitch-klippi on herättänyt paljon kysymyksiä siitä, seurasivatko Vitalityn taustajoukot tai valmentaja ottelua televisiosta. Klipin voit katsoa tästä.

Vaikka lähetyksessä onkin jonkinlainen viive, siitä pystyy silti huomaamaan esimerkiksi vastustajajoukkueen rahatilanteen ja pelipaikat. ESIC eli Esports Integrity Commission on aikaisemmin syksyllä julkaissut lausunnon, jonka mukaan heillä on nollatoleranssi niin sanotulle “stream snipingille”.

Team Vitalitya voi uhata varoitus tai jopa rikesakko, jos BLAST päättää ottaa tilanteen syvempään tarkasteluun. ESIC ei ole vielä kommentoinut asiaa.

Team Vitality voitti 2-0, ja pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina Astralista vastaan kello 17:30. Liquid pelaa seuraavan ottelunsa tänään kello 17:30 Evil Geniusesia vastaan, ja häviäjä tippuu turnauksesta.

Kuva: BLAST Premier