SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OttoNd nähdään CS:GO-Majoreilla! – Kantoi joukkueensa toiseksi Euroopan Minor-turnauksessa
  • PJ

julkaistu: 21.07.2019 20:59

Suomalainen CS:GO-pelaaja Otto “ottoNd” Sihvo sijoittui CR4ZY-joukkueensa kanssa toiseksi Euroopan Minor-turnauksessa. Alemman luokan finaalissa joukkue päihitti tanskalaisen Northin 2-0.

CR4ZY aloitti Minor-taipaleensa aiemmin tällä viikolla lupaavasti. Se päihitti turnauksen lohkovaiheen ensimmäisessä bo1-ottelussa saksalaisen Sproutin 16-14. Tämän jälkeen se kaatoi edestään myös eurooppalaisen NoChancen bo3-ottelussa lukemin 2-1.

Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa vastaan asettui tanskalainen North. Tanskalaiset näyttivät parastaan ja monien clutch-voittojen myötä päihittivät CR4ZYN 2-0. Tästä lannistumatta Otto joukkueineen tuli seuraavaan peliin entistä valmistautuneempana ja kaatoi ruotsalaisen Fnaticin tiukan kahden kartan jälkeen 2-0.

Alemman luokan finaalissa CR4ZYlla oli mahdollisuus revanssiin, kun vastaan asettui jälleen North. Tällä kertaa CR4ZY otti härkää sarvista ja North kaatui helpon näköisesti 2-0. Otto löysi otteluun hyvän pelivireen, josta taidonnäytteen voit nähdä alla olevasta 1v3-tilanteesta.

Näin CR4ZY sijoitti Minor-turnauksessa toiseksi ja kuittasi tällä itselleen 15 000$ siivun palkintopotista sekä paikan Berliinin Major-turnauksesta. Major-paikan ansaitsi itselleen myös turnauksen voittaja Mousesports.

Minor-turnauksessa 5.-6. sijaan joutui tyytymään suomalaisen Jesse “ZehN” Linjalan edustama NoChance. Vaikka joukkue aloitti turnauksensa vahvasti peitotessaan ensimmäisessä ottelussaan turnauksen ennakkosuosikin Mousesportsin 16-14, hävisi se kaksi seuraavaa  otteluaan ja jäi näin ilman Major-paikkaa.

Starladderin järjestämä Major-turnaus alkaa 23. elokuuta ja kyseisessä turnausformaatissa tullaan näkemään nyt ennätysmäärä suomalaisia. Kun mukaan luetaan ENCEn kokoonpano, Otto tulee olemaan ensimmäistä kertaa kuudes yhtäaikaa samassa Major-turnauksessa pelaava suomalainen.

Lähde: Liquipedia, Kuva: HLTV