SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Otto “OttoNd” Sihvon edustama C0ntact tekee CS:GO-pelaajamuutoksia – Mukana FPL-tilastokärki
  • Sauli
    Rautiainen

Otto “OttoNd” Sihvon edustama C0ntact tekee CS:GO-pelaajamuutoksia – Mukana FPL-tilastokärki

julkaistu: 27.08.2020 10:00

Otto “OttoNd” Sihvon edustama C0ntact on tehnyt muutoksia CS:GO-joukkueeseensa. Organisaatio lisäsi kokoonpanoon entiset Chaosin ja BIG Clanin pelaajat Owen “smooya” Butterfieldin ja Lotan “Spinx” Giladin kokoonpanoon.

Smooyalle uutinen tarkoittaa paluuta pelikentille. Pelaaja on toiminut vapaana agenttina sen jälkeen, kun Chaos poisti hänet aktiivisesta joukkueesta maaliskuussa. Alunperin Smooyan piti liittyä Marco “Snappi” Pfeifferin tavoin mongolialaisjoukkue TIGERiin, mutta suunnitelma peruuntui mongolialaisjoukkueen päästyä ESL One: Road to Rion turnaukseen.

Spinx on vähemmän tunnettu pelaaja. Hänen viimeisin edesottamuksensa kilpapelikentillä on Nine to Five -turnauksesta, jonka hän viimeisteli 1.17 ratingilla. Spinx on ollut elokuun tilastokärki Face it Pro -liigassa [ammattilaisten suosima kilpailullinen pelimuoto], joten tulivoimaa pitäisi löytyä.

C0ntact on ollut vaikeuksissa viime kuukausina. Flashpoint 1 -tapahtuma päättyi heidän osaltaan sijaan yhdeksän ja joukkue ei karsiutunut alkukesästä pelattuun cs_summit 6 turnaukseen. Myös huonot sijoitukset pienemmissä turnauksissa ovat pakottaneet joukkueen tekemään muutoksia, joiden avulla he toivovat saavuttavansa parempia tuloksia.

Uudet pelaajat ovat aluksi koeajalla ennen kuin vahvistavat paikkansa kokoonpanossa. Jatkossa C0ntact näyttää siis tältä:

Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Otto “ottoNd” Sihvo
Marco “Snappi” Pfeiffer
Owen “smooya” Butterfield
Lotan “Spinx” Giladi

Lähde: HLTV Kuvat: C0ntact