SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Osallistu Ukko.fi kilpailuun ja voita esports-unelmaduuni
  • Toimitus

Osallistu Ukko.fi kilpailuun ja voita esports-unelmaduuni

julkaistu: 01.09.2022 18:00

Advertisement

Haluatko työskennellä pelaamisen ja eurheilun ytimessä? Oletko yritteliäs, reipas ja seikkailunhaluinen työntekijä? Yhteistyössä Ukko.fi -laskutuspalvelun kanssa järjestämme kilpailun, jonka kautta sinulla on mahdollisuus päästä Pelaajatcomille unelmaduuniin!

Kumppanimme Ukko.fi:n avulla yksityishenkilö voi laskuttaa omista töistään ilman omaa yritystä. Ukon kautta esimerkiksi sisällöntuottaja, e-urheilija tai striimaaja voi laskuttaa palkintorahoja tai yhteistyökumppaneita ilman omaa firmaa. Tutustu Ukko.fi:n tarjoamiin mahdollisuuksiin lisää täältä.

Ukko.fi kilpailuun osallistuminen on helppoa eikä vaadi aiempaa työkokemusta. Lähetä oma hakemuksesi tästä linkistä 16.10. mennessä. Muista vastata jokaiseen kysymykseen ja kertoa itsestäsi monipuolisesti. Lähettämällä työhakemuksen osallistut kilpailuun, ja voittaja selviää lokakuun lopussa.

» Lähetä hakemus

Duunit starttaavat joulukuussa, jolloin uusi työntekijä pääsee heti työskentelemään muun muassa Blast Premier World Finals -CS:GO-huipputurnauksen äärellä. Työkavereina toimivat koko Pelaajatcomin hermeettinen poppoo, mukaanlukien Arttu “Olvari” Hämäläinen.