SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Osallistu Jyväskylässä eeppiseen LAN-tapahtumaan
  • Toimitus

Osallistu Jyväskylässä eeppiseen LAN-tapahtumaan

julkaistu: 20.03.2024 16:30

Jyväskylässä järjestetään 12.-14. huhtikuuta kaupungin vanhin verkkopelitapahtuma Stage 142. Perinteiset lanit järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen ruokalassa, osoitteessa Rajakatu 35. Tapahtuman järjestää Jyväskylän e-urheiluseura ry,  Pelaajatcom osallistuu tapahtumaan tuotepalkinnoin.

Tapahtuma alkaa perjantaina 12.4. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 14.4. klo 14.  Laneilla on konepaikkoja 160 ja alueelta löytyy lisäksi erilliset konsoli- ja expoalueet. Ikäraja Stage142-tapahtumaan on K16 (14-15 vuotias pääsee täysi-ikäisen kanssa tapahtumaan).

Liput

Lipputyyppejä on erilaisia. Voit tuoda paikan päälle oman tietokoneesi tai konsolisi ja näyttösi. Vaihtoehtona on myös päivittää tapahtuman puolesta tietokonesetti konepaikallesi. Näiden lisäksi laneilta löytyy myös VIP-paikat, joista löytyvät kokonaiset konesetit lisälaitteineen valmiina ja pelit päivitettynä.

Lippujen hinnat vaihtelevat 40€-85€ välillä. Yhden päivän kävijälippu tapahtumaan on 5€. Tarkat lippuvaihtoehdot löytyvät Stage142-sivuilta, jonne pääset tästä linkistä.

Stage142-tapahtumassa on myös runsaasti erilaisia lisäpalveluita. Paikan päällä Juvenes-ravintola tarjoaa 8,45€/ateria hinnalla ruokaa läpi tapahtuman. Tarjolla on viikonlopun aikana esimerkiksi siipiä, kana-fetatortilloja ja pizzaa. Lisäksi paikan päältä löytyy itsepalvelukioski, kahvila sekä sekä läheltä Jyväskylän keskusta palveluineen.

Tapahtumassa majoitus kuuluu konepaikan hintaan tai on ostettavissa erikseen 2 € hintaan, millä varmistaa paikkansa nukkumasalista. Lisäksi tapahtumapaikalla on mahdollisuus käyttää suihkua. Alueen yhteydessä on ilmainen pysäköinti tapahtuman ajan.

Turnaukset

Tänäkin vuonna Stage142-tapahtumassa pelataan useita turnauksia. Mukana ovat turnaukset Counter-Strike 2, League of Legends, Pro Pilkki 2 ja PUBG -peleistä. Lauantaina järjestetään lisäksi kaksi tappelupeliturnausta, pelit ovat Super Smash Bros. Ultimate sekä Tekken 8.

Palkintopöydän äärellä odottavat houkuttelevat saaliit parhaimmille pelaajille.

League of Legends -turnauksen voittajajoukkueelle on luvassa huikeat 500 euroa rahapalkintona sekä 5 skiniä peliin. Toiseksi tulevat pääsevät nauttimaan DGC-saunatiloista (arvo 250e) sekä ansaitsevat 5 skiniä peliin. Kolmanneksi tullut joukkue ansaitsee Game Makers of Finlandin tarjoaman tuotepalkintopaketin.

Counter-Strike 2 -turnauksen voittajajoukkueelle on tarjolla niin ikään 500 euron rahapalkinto. Toiseksi tullut joukkue ansaitsee Exen Esports -pelitilaan lahjakortin sekä Pelaajatcomin merchiä. Kolmanneksi tullut joukkue ansaitsee Game Makers of Finlandin tarjoaman tuotepalkintopaketin.

Pro Pilkki 2 -pelissä tarjolla on sijoille 1.-5. nouseville erilaisia Rapalan tuotteita sekä Pro Pilkiltä pelin koodeja. PUBG-turnauksessa luvassa on yllätyspalkintoja, kuten Kanaliigan tuotteita, Pelaajatcomin merchiä sekä muita laneilla julkistettavia tuotepalkintoja. Tappelupeleistä on luvassa Game Makers of Finland -tuotepalkintoja sekä muita laneilla julkistettavia tuotepalkintoja..

Tarkemmat ohjeet turnauksiin osallistumisesta sekä aikatauluista löytyvät Stage142-sivuilta täältä.

Expoalue (Tarkennetaan kun tarkka sisältö julki)

Laneilta löytyy myös Expo-alue, jossa järjestetään aktiviteetteja lauantaina 13.4. klo 13-19. Expoalueen kävijälipun hinta on 5 € sis. pe-la, ja maksun voi suorittaa kortilla tai käteisellä. Paikalla voi olla pe klo 18-22 ja la klo 12-22, liput voi ostaa paikan päältä.

Perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 12 asti lanittajia palvelee konsolialue, josta löytyvät Playstation: 4 Pro (2 kpl), Playstation: 3, Playstation: 2, Nintendo: 64, Nintendo: Wii ja PC, jossa vaihtelevasti tappelupelejä. Konsolialueen yhteydessä pelataan myös aiemmin mainitut tappelupeliturnaukset, joihin myös kävijät voivat osallistua.

Stageilta löytyy lisäksi Meta Quest 2 -VR-laitteita, joilla voi pelata lauantaina. Samana päivänä järjestetään VR-pisteellä Beat Saber -turnaus, jossa voittajille luvassa pieniä palkintoja.

Fantasiapeleillä on niin ikään lauantaina piste, jossa voi pelata eri lauta- ja figuuripelejä. Female Gaming Finland pitää lauantaina pistettä, jossa voi pelata BlazePod-aktiviteetti- ja reaktiopeliä, jossa parhaat palkitaan.

Expoalueen lopullinen sisältö julkistetaan myöhemmin.

Tule siis Stageille kokemaan huippuluokan pelitapahtuma ja haasta itsesi sekä ystäväsi jännittävissä turnauksissa! Lisätietoja löydät Stage142-sivuilta täältä.