SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Osallistu huikeaan Community Clash -tapahtumaan Pelaajatcom Yhteisössä ja voita upeita palkintoja
  • Sauli
    Rautiainen

Osallistu huikeaan Community Clash -tapahtumaan Pelaajatcom Yhteisössä ja voita upeita palkintoja

julkaistu: 18.05.2022 19:14

Nyt sinulla ja peliporukallasi on mahdollisuus osallistua Pelaajatcom Liigan kautta Clan Wars -tapahtumaan Faceit-palvelussa. Taistellessa Pelaajatcom Liigassa ”Suomen puolesta” yhteensä 43 yhteisön kanssa, voit voittaa mahtavia palkintoja.

Osallistumisen tapahtumaan voit tehdä täältä.

Kilpailu tapahtuu Faceitin uuden Clan-systeemin kautta. Tapahtuma tähtää isoimmaksi matchmaking-tapahtumaksi koskaan Counter-Striken historiassa. Tapahtuman tarkoituksena on lisäksi lisätä näkyvyyttä ja lahjoittaa rahaa eri hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka ovat tänä vuonna UNICEF, Direct Relief, International Medical Corps, UN Refugee Agency ja GAVI.

Clan Warsin aikana kaikki Pelaajatcom Liigassa pelatut ottelut kartuttavat pisteitä yhteiseen Clan-leaderboardiin. Pelaajatcomin yhteisö kamppailee muita 43 osallistuvaa klaania vastaan ja eniten pisteitä keräävä yhteisö voittaa. Jaossa turnauksessa on peräti 200 000 Faceit-pistettä, joista ensimmäiseksi itsensä kamppaileva ansaitsee 10 000.

Myös Pelaajatcomin yhteisön sisään tulee oma ladder, jossa parhaat Suomen klaanin pelaajat saavat Faceit-pisteitä.

Yhteisöt ilmoittautuvat tänään keskiviikkona kilpailuun mukaan ja itse tapahtuma alkaa 24.5. kello 19:00 ja päättyy 7.6. kello 23:59 CEST. Neljä parasta yhteisöä pääsee osallistumaan vielä kesäkuun 8. päivä finaaleihin, jotka pelataan 15:00 – 23:00.

Kaikki joukkueet pelaavat lohkovaiheessa toisiaan vastaan ja aloittavat 0 pisteellä. Yhteisön voitto kartuttaa pisteitä ja tappio tietää miinuspisteitä. Finaaleissa neljä parasta joukkuetta menevät finaali-ladderiin, jossa voittaja määritetään siellä kerättyjen ladder-pisteiden kautta.

Mikä liiga

Pelaajatcom Liiga on Suomen suurin CS-yhteisö, sen kautta voit löytää peliseuraa, kehittää taitojasi ja voittaa kuukausittain palkintoja. Kaiken lisäksi Liigaan voi osallistua nykyään täysin ILMAISEKSI täältä. Tutustu liigaan lisää täältä.

Pelaajatcom Liigassa kannattaa täten aktivoitua hetimmiten ja kutsua kaverit mukaan, jotta yhdessä saamme Suomen tilastojen ykköseksi ja palkinnot koko yhteisölle jakoon! Ilmouttautuminen tehdään täällä.