SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Organisaatiolle kritiikkiä kuolleen pelaajan muistamisesta: “Epäkunnioittavaa!”
  • Saara
    R

Organisaatiolle kritiikkiä kuolleen pelaajan muistamisesta: “Epäkunnioittavaa!”

julkaistu: 01.02.2023 13:00

MAD Lionsia on kritisoitu riittämättömästä kunnianosoituksesta entiselle pelaajalleen Karol “Konektiv” Wojciechowskille, joka kuoli viime suuskuussa.

Organisaatio julkaisi Twitter-tilillään edesmennyttä muistavan ilmoituksen, jossa kerrottiin 500 dollarin lahjoituksesta sairaiden lasten hyväksi sekä Konektivin vanhempien varainkeruun tukemisesta. Vanhemmat ovat huutokaupanneet poikansa pelipaitoja.

Kritiikkiä tuli niin lahjoituksen pienuudesta kuin siitäkin, että entinen pelaaja kuoli 7.9.2022, kun taas muistolahja julkaistiin 20.1.2023.

Monet kommentoivat eleen olevan myöhässä, riittämätön ja jopa epäkunnioittava.

Eurooppalaisella MAD Lionsilla on EM-tason League of Legends -tiimi, joka on  päässyt MM-kisoihin kolme viimeisintä vuotta peräkkäin ja sijoittunut neljänneksi viime kesän pudotuspeleissä.

Konektiv aloitti uransa Mad Lionsin (tuolloin MAD Lions E. C.) midlanerina vuonna 2017. Jo seuraavana vuonna puolalainen siirtyi Adiveen, ja pelasi loppu-uransa toplanerina. Vuoteen 2020 hän vaikutti eri joukkueissa, kuten PRIDE:ssa ja Illuminar Gamingissa. Parin vuoden tauon jälkeen hän aloitti Internaziomalen (nykyisin Wina Krzycha) valmentajana. Puolalaistiimin Konektiv valmensi maan kärkimittelöihin.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Mad Lions