SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Onko tässä uusi CS:GO? – Tunnettu CS-selostaja ylisti Riot Gamesin peliprojektia
  • Niko
    Nikkilä

Onko tässä uusi CS:GO? – Tunnettu CS-selostaja ylisti Riot Gamesin peliprojektia

julkaistu: 13.02.2020 11:00

League of Legendsin kehittäjä Riot Games paljasti viime lokakuussa pidetyn kymmenvuotisjuhlansa yhteydessä aimo liudan tulevia peliprojekteja, jotka sillä on työn alla. Yksi näistä on FPS-peli, työnimeltään Project A, josta nähtiin hivenen pelikuvaa. CS:GO-selostaja Henry “HenryG” Greer jakoi tällä viikolla lisätietoa pelistä, jota hänen oli annettu testata päivän verran.

Greerin mukaan peliä pelataan viiden hengen joukkueissa, erä kerrallaan. Hän kuvasi peliä “taktiseksi räiskinnäksi” ja vertasi sitä CS:GOhon, vaikkakin pelistä löytyy myös elementtejä hahmopohjaisista FPS-peleistä, kuten vaikkapa Overwatchista. Erot hahmojen välillä eivät kuitenkaan ole suuret, vaan Greer kuvasi hahmojen kykyjä enemmänkin taktisiksi apuvälineiksi.

Hahmot ostavat kykynsä ja aseensa joka erän alussa pelin ekonomian kautta. Greer kehui pelin ampumamekaniikka, kuvaten sitä “sileäksi ja tyydyttäväksi”. Pelin aseet käyttäytyvät uniikeilla tavoilla, mutta Greerin mukaan ne ovat silti melko hyvin tasapainotettuja. Pelaamisen pääpaino on selvästikin aseissa erikoiskykyjen sijaan.

Hahmojen samankaltaisuutta ja ampumisen tärkeyttä korostaa myös se, että jokaisen pelin hahmoista kykenee yleensä kaatamaan yhdellä hyvin tähdätyllä pääosumalla.

Greerin koko Twitter-ketjun voi lukea täältä. Project A:n julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta sen uskotaan tulevan pelaajien käsiin tänä vuonna.

Lähde: Henry “HenryG” Greer Kuvalähde: Riot Games