SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Onko tässä Aleksi “Aleksib” Virolaisen korvaaja G2:n CS-joukkueessa?
  • Perttu
    Leinonen

Onko tässä Aleksi “Aleksib” Virolaisen korvaaja G2:n CS-joukkueessa?

julkaistu: 25.07.2022 11:00

Suomalainen CS:GO-huippupelaaja Aleksi “Aleksib” Virolainen ilmoitti 16. heinäkuuta Twitterissä, että G2 on antanut pelinsisäiselle johtajalle luvan etsiä itselleen uutta joukkuetta.

G2:n otteet vuoden 2022 alkupuoliskolla olivat suuri pettymys ja kaukana siitä mitä huippujoukkueelta odotettiin. Organisaatio reagoikin tuloksiin heti kun kevätkausi oli heinäkuun puolessa välissä saatu pulkkaan ja pelaajien kesätauko alkoi. Virolaisen lisäksi joukkueen vanhin pelaaja, Audric “Jackz” Jug, sai niin ikään luvan etsiä uutta joukkuetta itselleen.

Jo ennen Virolaisen twiittiä huhut kävivät kuumina kenet G2 aikoo tuoda joukkueeseensa ja kenen tilalle. Huhut ja spekulaatiot saivat Virolaisen ja Jugin ilmoituksista uutta pontta, ja nyt mahdollisia nimiäkin on saatu tiskiin.

Entinen CS:GO- pelaaja ja manageri, nykyisin valmentajana toimiva Serhii “Imbt” Bezhanov väittää, että G2:n kiikarissa olisi BIG-kaksikko Johannes “tabsen” Wodarz ja Fatih “gob b” Dayik. Tabsen korvaisi IGL:n roolissa Aleksib:n ja gob b valmennushommissa Remy “XTQZZZ” Quoniamin. Väitteensä Bezhanov kertoi Oleksandr “Petr1k” Petrikin podcastissa. Petrik on ukrainalainen CS:GO- ja esports-journalisti.

Nämä siirrot jättäisivät vielä Jackzin paikan korvaamatta, mutta Bezhanov ei pidä tätä ongelmana. G2:lla on rahaa ja kokeneen Jackzin roolia ei ole niin vaikea paikata, Bezhanov kertoo podcastissa.

BIG-kaksikon klaaraaminen G2:n riveihin, olisi kova temppu organisaation toimitusjohtajalta Carlos “ocelote” Rodriguezilta, sillä molemmat tunnetaan saksalaisen Counter-Striken jättiläisinä, jotka aiemmin eivät ole jättäneet kotimaataan. TabseN lisäksi omistaa osan BIGistä, joka voi aiheuttaa intressiristiriitaa, jos hän vaihtaa joukkuetta.

Myös brittiläisen Alexander “ALEX” McMeekinin nimi on pyörinyt huhuissa G2:n ympärillä. Entinen CS:GO pelaaja Aleksey “OverDrive” Biryukov, kertoo YouTube-kanavallaan, että G2 olisi iskenyt silmänsä entiseen Fnaticin IGL:ään. Huhu on saanut rutkasti kommentteja Redditissa, ja suuri osa kommentin jättäneistä pitäisi tätä silkkana hulluutena.

ALEX:n signeeraus olisi erikoinen ratkaisu G2:lta vaikka mieheltä löytyykin CV:stä Vitalityn ja Cloud9:n kaltaisia joukkueita. ALEXin eduksi voinee lukea sen, että hän on Vitalityssa työskennellyt yhdessä valmentaja XTQZZZ:n kanssa.

Viimeisimpänä maailman paras CS:GO-pelaaja Aleksandr “S1mple” Kostyliev oli vierailemassa podcastissa jakaen mielenkiintoisia tietoja. S1mplen mukaan hänen joukkueensa Natus Vinceren entinen IGL, Kirill “Boombl4” Mikhailov, olisi yksi vaihtoehto G2:n peräsimeen.

“Huhujen mukaan hän olisi liittymässä kansainväliseen kokoonpanoon”, tähtipelaaja kertoo. Myöhemmin Kostyliev tarkentaa kyseessä olevan G2, mutta epäilee Boombl4n tuntien, että organisaatio ottaisi hänet.  Boombl4 lähti Navista toukokuussa kohujen saattelemana.

s1mple about future boombl4 team
byu/InsiderFF inGlobalOffensive

Huhujen lisäksi lähiviikkoina tullaan saamaan myös varmasti konkreettisia uutisia siitä, keitä G2:n riveissä pelaa alkavalla kaudella.

Kuva: G2 Lähde: escorenews, Reddit